Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webové stránky na klíč, vše na jednom míste (web, doména, hosting, e-maily, správa, SEO)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 6. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
WEBDESIGNKVALITNE
WEB: http://www.webdesignkvalitne.cz
E-MAIL: info@webdesignkvalitne.cz nebo klumpar@webdesignkvalitne.cz
TELEFON: +420 776 173 019
-----
WEBOVÉ STRÁNKY NA KLÍČ
Kompletní realizace webových projektů od A do Z. Společně s Vámi připravíme koncepční zadání celého projektu i harmonogram prací, vypracujeme Vám konkrétní cenovou nabídku.
Navrhneme Vám neotřelý, moderní design stránek dle Vašich kriterií a představ, zpracujeme technickou část projektu, včetně propojení systému se službami třetích stran, jako jsou například importy a exporty produktů od Vašeho dodavatele, či v rámci porovnávačů zboží, zajistíme průběžný import multimédiálních souborů, napojíme systém na Váš účetní systém, zprovozníme online platební metody včetně napojení na EET, apod.
Nakódujeme Vašim stránkám profesionální šablonu dle nejmodernějších standardů, splňující všechna kritéria zobrazení.
V závěrečné části projektu Vás proškolíme v práci s redakčním systémem, vysvětlíme Vám základní provedené optimalizační úkony a navrhneme Vám jejich další rozvoj. Webové stránky Vám zprovozníme a publikujeme, při čemž můžete využít naší nabídky na registraci domény, zřízení odpovídajícího hostingového programu, založení libovolného počtu e-mailových schránek apod.
Dokončením a publikací projektu naše práce nekončí. I nadále jsme Vám k dispozici v případě nejasností, či potřeb rozšíření systému, kdykoli se na nás můžete obrátit, máte-li problém, nebo potřebujete systém aktualizovat.
-----
DESIGN
Připravíme Vám moderní design ať už se jedná o nový projekt, či re design stávajícího řešení. Pomůžeme Vám vytvořit grafiku pro veškeré firemní materiály, či propagaci.
-----
KÓDOVÁNÍ ŠABLON
Připravíme Vám profesionální webovou šablonu pracující s nejnovějšími standardy současné doby. Naše šablony jsou vždy plně responzivní, máte tak jistotu správného zobrazení na všech dostupných platformách (mobil, tablet, laptop, desktop). Šablony kódujeme metodou "Mobile First", začínáme tedy od nejmenšího rozlišení a postupujeme k plnému zobrazení na klasickém monitoru. Při kódování využíváme CSS3, jQuery, Font Awesome icons, relativních jednotek, apod. Každá šablona splňuje obecná pravidla přístupnosti.
-----
PROGRAMOVÁNÍ
V programování Vám můžeme rovněž nabídnout bohaté desetileté zkušenosti. Pro backend používáme skriptovací jazyky PHP (jsme držiteli certifikátu Zend Certified Engeneer) nebo Python a SQL databáze, především MySQL. Kde je to možné, snažíme se používat moderní přístupy jako OOP a MVC. Z frameworků používáme hlavně Symfony (PHP) a Flask (Python). Pro frontend se držíme standardů JavaScript, jQuery nebo ReactJS.
V rámci redakčních systémů upřednostňujeme sofistikované řešení open source systému Drupal, s kterým pracujeme již více jak 10 let.
-----
SPRÁVA, HOSTING, DOMÉNY
K námi realizovaným webovým projektům Vám rádi nabídneme řadu doplňkových služeb, abyste měli vše pohodlně na jednom místě. Můžeme Vám nabídnout hostingový program na vlastním serveru a páteřní licence, disponujeme vlastním datacentrem. Pomůžeme Vám s výběrem a registrací domény, zřídíme Vám firemní e-maily. Samozřejmostí je průběžná podpora a poradenství spočívající především v údržbě a školení jednotlivých součástí systému.
-----
SEO OPTIMALIZACE
V rámci každého projektu, který realizujeme poskytujeme svým zákazníkům i nezbytnou optimalizaci stránek. Základní optimalizace je důležitou součástí každého projektu, jelikož Váš web posune mezi priority vyhledávačů. Bez základní optimalizace se dnes neobejde žádný úspěšný projekt. Základní optimalizace poskytovaná v ceně projektu zahrnuje především propojení webu v rámci sociálních sítí, napojení webu na služby společnosti Google, jmenovitě například Google Analytics, nebo Webmaster Tools, rozšíření povědomí o Vašem webu a vytvoření základních záznamů na nejnavštěvovanějších portálech. V rámci SEO je samozřejmostí korektní zpracování systému i layoutu tak, aby obsahoval všechny prvky nezbytné pro kvalitní optimalizaci a možnost jejího dalšího rozvoje.
-----
Spoluprací s námi získáte nejen profesionálního partnera pro své projekty, ale především pohodlí. Vše, co se týká reklamní propagace, úprav webových stránek, či jejich provozu, vyřešíte pohodlně na jednom místě. Uchopte příležitost a poptejte už nyní.
-----
KONTAKTNÍ INFORMACE:
WEB: http://www.webdesignkvalitne.cz
E-MAIL: info@webdesignkvalitne.cz nebo klumpar@webdesignkvalitne.cz
TELEFON: +420 776 173 019
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 20. 11. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Loun (6 hodnocení)
18. 9. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od WebdesignKosa (34 hodnocení)
20. 11. 2012

Výborná komunikace, rychlá a kvalitní práce, doporučuji

ikona hodnoceni
od Vit Pokorny (0 hodnocení)
5. 4. 2012

Doporucuji. Maximalni spokojenost!

Další nabídky Více