Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Affiliate magazín o hubnutí – skvělé zobrazení ve vyhledávačích

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 5. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Vzhledem k tomu že už nemám čas věnovat se tomuto magazínu, musím ho prodat, protože je škoda, aby se tomu nikdo nevěnoval.
Jedná se o web: http://hubnuti-az.cz/.
Magazín má minimalistickou grafiku a minimum vizuálních prvků. Byl to záměr, protože magazín byl od začátku stavěn pro SEO. Šlo mi hlavně o obsah, který prodá službu, nicméně je možné upravit grafiku dle vašich představ (samozřejmě ve vaší režii).
Hlavní zdroj návštěvnosti jsou články věnující se dietám a hubnutí: http://hubnuti-az.cz/clanky.
Návštěvnost se za poslední rok zvýšila o 178 %, ačkoliv jsem s webem prakticky skoro nic nedělal. Jen jsem občas přidal článek.
Nejvíce návštěv je z organicu (cca 84 %), což je dáno dobře udělaným SEO.
Web se zobrazuje na mnoho velmi hledaných klíčových slov jako např:
  • dukanova dieta
  • dukanova dieta jídelníček
  • dukanova dieta zkušenosti
  • mačingová dieta
Kvůli tomu že jsem se o web přestal starat, tak klesla trochu návštěvnost ze Seznamu, ale celkově návštěvnost rapidně narostla. Statistiky mohu zaslat.
Stránek je zaindexovaných 230 na Google a článků je publikovaných 72. Pokud budou dobře zvolena klíčová slova, tak je zde přímá úměra na zvýšení návštěvnosti.
Magazín má obrovský potenciál. Stačí pravidelně přidávat články, odpovídat v diskuzích (uživatelé občas píšou dotazy), podpořit web pomocí sociálních sítí, případně PPC a e-mail.
Web je propojen s affiliate programem Svět zdraví a odměna za objednávku je 240 Kč, což je více než nabízejí jiné affiliate programy a je zde velký potenciál pro velmi slušné výdělky.
Web je poměrně konverzní, ale určitě by se dalo monetizovat lépe. Pokud by se více pracovalo s obsahem a e-mailingem určitě by se konverznost zvýšila.
Návštěvnost je vzhledem k zaměření webu nejvyšší na Nový rok, na jaře a v létě dle hubnoucích trendů. Nyní je ideální doba pro přípravu na léto.
Magazín bych neprodával, ale tím jak se mu nevěnuji, tak ztrácí svůj potenciál. Udělal jsem na něm mnoho práce a pokud by v tom někdo pokračoval, může se z toho stát do budoucna velmi pěkný a pravidelný přísun peněz za minimální námahu.
Já osobně už nemám čas ani na tu minimální námahu :)
Pokud by byl zájem, mohu i poradit, jak magazín ještě vylepšit a kde je největší potenciál. Mohu zaslat statistiky návštěvnosti a údaje o pozicích.
Ohledně navržené ceny: Tento měsíc to byla bída (není sezóna), ale jinak mi to za rok vydělalo stejně jako je navržená cena + jsem započítal potenciální zisk na další rok (ale předpokládám, že bude vyšší, pokud se to nenechá jen ležet ladem.)
32 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 7. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E