Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

SEO v polsku (linkbuilding) – jak měřit a vyhodnocovat?

Jakub
verified
rating uzivatele
(3 hodnocení)
25. 5. 2017 12:03:52
Zdravím, potřebuji radu. Pracuju na polském linkbuildingu pro náš web BeWooden a potřeboval bych poradit, jak to měřit a vyhodnocat, zda se posouváme a zda to k něčemu je.
Dokázali byste mi někdo poradit, jak nasimulovat a obejít google, aby si myslel, že sedím v polsku na PL IP, hledám PL výrazy a to co mi doporučuje za vyhledavací dotazy odpovídají stejnému principu jakoby si polák googlil někde u sebe v zemi nikoho?
Jak nastavit chrome třeba? Zaboha se mi to nedaří nikde přepnout, jelikož mám milion profilu propojených s chromem a zrkátka si myslím, že to pořád není dost "relevantní" to co mi podstrkuje.
Díky za tipy, návody, případně třeba nějaký web, přes který se to dá dohledat...
25. 5. 2017 12:03:52
https://webtrh.cz/diskuse/seo-v-polsku-linkbuilding-jak-merit-a-vyhodnocovat/#reply1280913
Marcus M.
verified
rating uzivatele
25. 5. 2017 12:40:56
Tak jestli vám to k něčemu je můžete sledovat v https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=cs. Nebo pro dlouhodobé sledování http://www.collabim.cz/. Ruční sledování pozic opravdu není ideální. Kombinaci collabim, Search Console používáme konkrétně ve vámi zmíněném Polsku pro https://www.coolfinance.pl/ a funguje to dobře.
Pokud chcete mrknout na výsledy SERPu z jiné lokality, tak adwords umožňuje náhled reklam (a SEO pozic) z vámi vybrané lokality. Dále můžete použít třeba tento nástroj https://isearchfrom.com/.
25. 5. 2017 12:40:56
https://webtrh.cz/diskuse/seo-v-polsku-linkbuilding-jak-merit-a-vyhodnocovat/#reply1280912
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit