Zadejte hledaný výraz...

Prodej eshopu – Bio potraviny, eko drogerie, kosmetika

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 5. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji eshop, který měl být jako náš hlavní eshop ke stávajícímu. Náš stávající (podobný) eshop se však rozjel natolik, že na tento nám nezbývá čas, což je škoda, neboť potenciál má velký.
Eshop je naplněný zbožím, ale toto zboží je samozřejmě možno nahradit vlastním, nebo jakýmkoli jiným.
Běží na systému Webareal (roční náklady cca 2500 Kč - nyní zaplaceno do 16.1.2018)). Tento systém je velmi variabilní a nadupaný funkcemi, od exportů pro dopravce, do porovnávačů zboží, napojení na GA, platební brány a mnoho dalších základních i pokročilých funkcí, které jinde jsou za příplatek nebo ke koupi za těžké prachy. Tady je za málo peněz hodně muziky. Zákaznická podpora funguje spolehlivě a poradí s jakýmkoli nastavením a problémem.
Šablona je dělaná na zakázku a je plně responzivní.
K eshopu je pěkná doména: bio-kramek.cz
Obchod má velký potenciál pro jedince, nebo společnost, která se tomu bude věnovat. Já na to bohužel nemám čas. Provozujeme podobný eshop a tam chceme i nadále soustředit veškerou energii. Nelze se rozpůlit a provozovat kvalitně oba eshopy (i když bych si to přál).
Kupujícímu nabízím podporu radou v začátcích a samo-sebou v případě zájmu mohu provést i základní nastavení údajů o novém majiteli.
Velká výhoda: jelikož provozujeme další eshop, s koupí tohoto eshopu nejste nuceni odkupovat žádné skladové zásoby, tak jako tomu bývá zvykem u podobných prodejů.
Kupující získá funkční eshop s originální grafikou a responzivní šablonou, pěknou doménu cz, předplatné na mnoho měsíců dopředu (doména i hosting), originální logo eshopu, fcb stránku a účet na twitteru.
V této aukci můžete přihazovat s důvěrou. Smlouva o prodeji je samozřejmostí.
Nabízím pěkný eshop (do jehož úpravy bylo zainvestováno) od 1 koruny. O ceně nechť rozhodne (web)trh :)
Od výherce očekávám zaplacení celé částky nejpozději do 3 dnů od skončení aukce. Přístupová práva předám okamžitě po připsání částky na účet a současně zajistím převod hostingu a domény.
---------- Přidáno 04.06.2017 15:17 ----------
V souvislosti s prodejem jsme odstranili většinu zpětných odkazů, které vedli z našich dalších stránek.
Návštěvnost je v současné době cca 750 uip měsíčně. Objednávky za poslední měsíc 2. V případě zájmu zašlu přehled realizovaných objednávek.
29 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 9. 3. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E