Zadejte hledaný výraz...

Prodej CMR – komplexního realitního software pro realitní koncelář

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 4. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodám realitní online software, jelikož jsem koupil franšízu a tak musím využívat jejich, proto ho již nepotřebuji a nemůžu používat. Původní plán byl CMR upravit tak, abychom prodávali licence na využívání software ostatním realitkám podobně jako:
https://www.realman.cz/
https://www.realitni-system.com
https://www.realko.cz/realitni-software/o-programu.aspx
http://www.softreal.cz/
23434
Jelikož jsem ale zakoupil franšízu, tak jednak na toto rozšiřující podnikání nemám čas a druhak mi to ani franšízová smlouva nedovoluje, proto jsem se rozhodl za symbolický poplatek tento pro mne již nepotřebný projekt prodat. Vše funguje jednoduše přes online přihlášení na momentální doméně real-smart.cz.
Software byl postupně vyvíjen celkem pět let, kdy jsme přicházeli na věci které jsou pro tuto brandji potřeba, spousty věci měnili, či zkoušeli až jsme přišli na skutečně ty důležité aspekty, které potřebuje každá správná realitní kancelář. Je to tak software, který je navržený skutečnými makléři se sedmiletými zkušenostmi, a obsahuje to, co chce každý majitel či makléř používat každý den.
23437
Pro představu CMR například umí:
1, Importní můstky na inzertní portály
2, Evidování nemovitosti
3, Evidování poptávajícího
4, Motivační tabulka makléřů
5, Přidávání a editace makléřů
6, Rozsáhlý telemarketing
7, Přidávání referencí
8, Statistiky
9, Export nemovitostí na web
10, Různé "stavy" zakázek
atd. je toho spousta - vše dalo práci - hlavně vymyslet vše tak aby to efektivně fungovalo. Skutečná cena tohoto produktu je v tom, že ho realitní profesionál vyvinul a další zaplatí... (Pro představu samotný vývoj přišel dohromady cca na 500.tis Kč)
23436
CMR nám celkem vyvíjeli tři softwarové firmy, které se za ta léta vystřídali. Ta poslední je nejkvalitnější a systém má "zmáknutý" - https://www.dactylgroup.com/cs/reference/real-smart takže v případě dalších úprav atd. doporučuji spolupráci s touto firmou, která má se systémem zkušenosti, tištěný manuál bohužel neexistuje. Avšak vše je na FTP myslím rozumně uspořádáno a CMR je napsán tak, že jej dokáže snad každý zkušený programátor upravit či pozměnit dle potřeb nového majitele.
23433
Systém je momentálně samozřejmě navrhnut jen pro mou bývalou RK real smart, s.r.o. avšak jednoduchou úpravou je možné prodávat licence anebo instalační balíček na FTP aby byl použitelný pro jakoukoliv RK - tak daleko jsem se ještě nedostal... Pro případné zájemce jsem ochoten se u kávy potkat a nechat je nahlédnout do systému a na FTP - žádné přístupy do CMR jistě nebudu posílat přes internet.
23430
Součástí prodeje však jistě není:
1, Šablona na http://real-smart.cz tu si předělám na franšízu brandt...
2, Doména a hosting - to mi zůstane
zájemci tak přehraji obsah FTP složky a může si systém provozovat na své doméně atd...
V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat buď na telefonu: 602 703 897 anebo emailu: tsimek@real-smart.cz
T. Šimek
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 24. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E