Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Barterová spolupráce – rady, pomoc, za PR články s odkazem

Soňa Němcová
verified
rating uzivatele
23. 4. 2017 20:26:36
Ráda bych tu někomu nabídla spolupráci. Potřebuji poradit s pár věcmi. Za to bych nabídla nějakou výpomoc na oplátku - například rozumný PR článek/y na webu nebo podporu na FB, lajky, sdílení příspěvků nebo obojí. Rozjíždím svůj nový projektík, zpravodaj24.cz a nevím si rady s pár věcmi. Pokud by moje nabídka někoho zaujala, budu moc ráda. Nabídnout mohu i prostor na mém druhém webu Ellanela.cz který je určen pro ženy ( třeba někdo provozuje e-shop atd.) Čtenáře si získávám celkem snadno - když se povede článek tak i 2000 za jeden den.
23. 4. 2017 20:26:36
https://webtrh.cz/diskuse/barterova-spoluprace-rady-pomoc-za-pr-clanky-s-odkazem/#reply1275012
David Musil
verified
rating uzivatele
(68 hodnocení)
23. 4. 2017 21:42:05
A jake informace potrebujes vedet? To by bylo dobre napsat. Ne kazdy zna vsechno :)
23. 4. 2017 21:42:05
https://webtrh.cz/diskuse/barterova-spoluprace-rady-pomoc-za-pr-clanky-s-odkazem/#reply1275011
Soňa Němcová
verified
rating uzivatele
26. 4. 2017 13:46:57
Svépomocí vytvářím nový projekt, zpravodajský web - zpravodaj24.cz. Dokud nebude nějak zmonetizovaný, budu si ho muset celý spravovat sama, a proto hledám někoho šikovného, kdo by mi mohl občas fundovaně poradit. Nemohu si dovolit za poradenství platit, ale mohu nabídnou satisfakci ve formě nějakého PR - ať již na webu, tak i na FB. To pak záleží na domluvě.
Vybrala jsem si šablonu MH magazine lite, samozřejmě zdarma, jak jinak. Ovšem narážím na pár obtíží, se kterými si nevím rady, přičemž do budoucna bych je chtěla umět řešit.
První problém je, že mi nejde provádět záloha pomocí pluginu BackWPup na FTP - hostuji na wedosu, řešila jsem to s podporou, přihlašování mám v pořádku, ale BackWPup mi hlásí problém s přihlášením nebo se spojením s FTP serverem. U mého blogu Ellanela.cz používám také tento plugin a tam zálohuji na FTP bez problémů. Tak to je první obtíž, se kterou bych potřebovala poradit.
Další věc je uspořádání vzhledu webu jako takového. Nyní je to takový velký nesmysl :) Na hlavní stránce mám aktuální příspěvky a ty samé příspěvky mám i na widgetech - tam bych si to přála nějak pozměnit - například tak, že by tam byla reklama nebo prostě úplně jiné články, ale nevím jak.
Dále bych si přála změnit obrázek v pozadí na reklamní banner, pokud to lze :)
Občas mívám potíže s textovým editorem - část textů mám menší než zbytek a neumím to opravit.
Tak, toto jsou nyní mé aktuální bolístky, se kterými bych potřebovala poradit.
Abych Vás trošku motivovala: na FB se mi pěkně daří. Umím komunikovat s lidmi, když napíšu článek, přesně vím jak ho sdílet, aby měl popularitu a čtenost. Můj profil je: https://www.facebook.com/Sonia.Nemcovaa Třeba by Vás mohlo mé PR nějak zajímat.
26. 4. 2017 13:46:57
https://webtrh.cz/diskuse/barterova-spoluprace-rady-pomoc-za-pr-clanky-s-odkazem/#reply1275010
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit