Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej webu s erotickými povídkami (3000+) na velmi pěkné doméně eroticke-pribehy.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 4. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji web s erotickými povídkami na velice pěkné doméně eroticke-pribehy.cz.
Web jsem koupil v roce 2013 zde na Webtrhu. Měl jsem nápad, co s tím udělat, ale bohužel jsem od té doby ještě neměl dostatek času a jak se zdá, lepší to asi v dohledné době nebude. Teď už se tomu věnovat ani nechci a navíc potřebuji nějaké peníze pro jiný projekt.
Dále následuje původní text inzerátu z Webtrhu, snad jen doplním, že běží na WordPressu (udržuji aktuální, jsou tam také pluginy pro zabezpečení).
Možno monetizovat několika způsoby, zobrazováním reklamy, premium obsahem, atd. Web má mnoho obsahu, po zalinkování se návštěvnost bude zvedat. Určitě vhodné pro eshopy.
Web jsem se snažil oproti ostatním tématicky zaměřeným webům odlišit a vylepšit, zejména jednoduchým, čistým a hlavně responzivním designem, tzn. , že uživatelé prohlížející web na tabletech a mobilních zařízeních (jejich podíl je větší a větší) tak nemají žádný problém s prohlížením obsahu webu a rádi navštíví web znovu, můžete přímo vyzkoušet sami ze svého zařízení.
Na prodej a ve finální ceně je zahrnuta doména eroticke-pribehy.cz + cely systém s obsahem a designem, který je na doméně - jedná se o cca 3000₊ erotických povídek rozdělených do kategorií s možností editace v zabudovaném on-line systému.
Nabídka je vhodná pro osoby se zájmem o portálu nenáročného na provoz a údržbu s velkým potenciálem, či případně pro provozovatele e-shopu s erotickými pomůckami.
Web nemá žádné závazky.
V případě jakéhokoliv dotazu mne neváhejte kontaktovat, odpovím obratem.
Vydražená cena je konečná, nejsem plátce DPH. Platba proběhne na základě faktury, kterou vystavím obratem. Převod domény a předání dat proběhne po zaplacení celé částky. Doména je vedená u Wedosu a převod by měl být otázkou chvíle.
Stránky mohou zatím běžet tam, kde jsou, záleží na domluvě.
34 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
17 hodnocení
členem od 1. 6. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E