Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Guerillová pobočka vašeho e-shopu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 4. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
bavilo by mě si vyzkoušet pár guerillových marketingových nápadů - a hledám partnera, kterému bych mohl přesměrovávat objednávky a využít jeho administrativního a technického zázemí.
Chtěl bych vytvořit formálně i marketingově nezávislý e-shop, u něhož bych se ale nemusel zabývat ničím jiným, než přivedením zákazníka, který klikne na tlačítko buy. Živí mě odborný content-writing, e-shop chápu jako hru: za pár drobných a trochu času si můžu vytvořit dezinformační kampaň, lepit lidem na záda papírky nebo si samolepkami polepit vlastního psa a čekat, co se stane - a buď vyhrát, nebo se aspoň zúčastnit.
Hledám proto partnera, který má vlastní e-shop a dodavatele, umí přijmout platbu a odeslat zboží, podělí se o know-how. Nejlíp se mi bude spolupracovat s férovým člověkem, kterému se bude chtít mi poradit s každodenním chodem a ideálně se u toho taky pobaví. Docela velkou roli pro mě hrají i smysluplné produkty: nechtěl bych prodávat předražené výživové doplňky ani psychowalkmany, zábavná mi připadá hra, ze které vyjde jako vítěz i konečný zákazník.
Rád si popovídám osobně; bydlím u Brna často jezdím po většině republiky.
Skvělý den,
Vojtěch
4 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více