Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Stáž pro práci v PPC sytémech AdWords, Sklik a Facebook

Rozpočet této poptávky je zadán jako příklad příjmu po stáži, pokud přejdeme na placenou práci na poloviční úvazek denně 6 hodin po dobu 6 měsíců. Nezaručuji automatické přijetí na pracovní pozici (záleží na množství práce a také na kvalitě vám odvedené práce), můžu však zaručit, že po stáži budete moci spravovat PPC účty na profesionální úrovni také pro jiné firmy.
Nabídka stáže
Pracuji jako PPC specialista se správou reklamních účtů AdWors, Sklik a Facebook na pokročilé úrovni. Spravuji jak drobné účty, tak i velké e-shopy s tržbami, které se počítají na statisíce a miliony, také pro služby opět od nejmenších až po velké realitky. S účty vás seznámím až osobně.
Nabízím příležitost pro zájemce zi Ostravy, tedy s možností schůzek v Ostravě.
Podmínky stáže
Stáž je o kompletním zaučení pro zájemce, kteří se chtějí dozvědět, jak se pracuje v PPC účtech. Na oplátku tohoto školení zdarma se očekává vypracovaná kvalitní práce rovněž zdarma. Stáž je tedy neplacená. Minimální doba spolupráce je 6 měsíců. Kolik času si vzájemně vyměníme, záleží na našich možnostech. Na bližších podmínkách stáže se domluvíme smluvně.
Placená práce
Dále nabízím, že pokud budu s vaší prací spokojený, tak po zhruba 6 měsících stáže (nebo když budete téměř všechno umět, čili klidně i dříve) můžeme přejít na práci za odměnu (buď na dohodu či přímo IČ), kde základní hodinová sazba tvoří 100 Kč pro práci na dílčích úkonech, po převzetí vyšší odpovědnosti a plné kompetence a správy vybraného účtu je pak sazba vyšší a individuální.
Naučím vás pracovat v:
    AdWords
    AdWords Editor
    Sklik
    Facebook Business Manager
    Excel
    Disk Google
Jedná se především o tabulkovou práci. Ze začátku vám nebudu sdílet celý účet, ale jen určitá data skrze Disk Google (Excel) nebo CSV soubor pro AdWords Editor.
Bude se jednat především o manuální práce na základě předem daných pravidel.
Práci budete dostávat po jednotlivých úkolech. Společně se vstupem (dokumenty) dostanete jednotlivé kroky práce, které se od vás očekávají a jak by měl vypadat výstup. Předem proběhne osobní školení.
Úkoly budou postupně zadávány v Asana, kde také zapíšete počet odpracovaných hodin, který si zapíšete rovnět v toggl.
Výhodou je, pokud vás baví psát články o online marketingu, o novinkách, návody atp., aktuálně by se mi totiž také hodil psavec pro můj prezentační web o online marketingu.
Další výhodou může být znalost grafické práce, občas potřebuji zpracovat bannery, případně potřebuji zpracovat grafický návrh pro můj prezentační web. Grafiku vás však nenaučím, jelikož ji sám nedělám.
Pokud máte zájem o nabízenou stáž, napište mi prosím soukromou zprávu zde na Webrh.
Předně mi napište cokoliv, podle čeho poznám, že máte zájem o PPC reklamy. Připište také váš e-mail a telefonní číslo a také místo, kde se můžeme potkat. Děkuji!
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 17. 2. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Honza Šír (10 hodnocení)
12. 11. 2021

Vše probíhalo v pohodě, reakce klienta byla vždy okamžitá. Nakonec se vše povedlo jak bylo potřeba a budu se těšit na případnou další spolupráci.

ikona hodnoceni
od Petr Kývala (45 hodnocení)
25. 6. 2020
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.

Další poptávky Více