Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Spolupráce : Byznys platforma s aktuálním výkonem přes 70.000 aktivních uživatelů, která dokáže měnit chování zákazníků

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 4. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dovoluji si Vám představit nový projekt Rondo.cz,
jsme byznys platforma s aktuálním výkonem přes 70.000 aktivních uživatelů, která dokáže měnit chování zákazníků. Nahrazujeme všechny staré a nudné věrnostní a motivační systémy pro zákazníky.
Zde uvádím link na přehledné grafické video, co vám Rondo dokáže nabídnout :
https://youtu.be/_baMAu5bNHk
Rondo funguje tak, že Vašim zákazníkům dáte možnost získat body do hry, kde mohou soutěžit každý měsíc o ceny v hodnotě několika milionů korun. Získat je mohou například za nákup zboží, služeb a nebo za jakýkoliv vámi určený úkon. Třeba napsání recenze, či hodnocení zakoupeného produktu. Zákazníky tak motivujete k činnostem, které sami uznáte za vhodné.
Platforma Rondo funguje také jako marketingový nástroj, kde efektivně zpropagujeme Vaši společnost a přivedeme Vám celou řadu zákazníků nových. Propojujeme totiž brandy vzájemně nekonkurujících si firem a tvoříme „super komunitu“ uživatelů od jednotlivých partnerů.
Aktuálně hledáme silné partnery, u kterých budou zákazníci moci získávat body. Všechny naše uživatele pak pro získání bodů do hry odkážeme přímo na naše partnery. 
Začátem dubna jsme zahájili oficiální vstup na český trh, který je podpořen masivní marketingovou kampaní. Součástí je online i offline reklama a sice billboardy po celé ČR, reklamní spoty na Frekvenci 1 a Evropě 2 a také televizní reklamy na Nova Group a Barrandov Group. Největší část bude samozřejmě zaměřena na online prostředí jako je Seznam.cz, iDnes.cz a další nejnavštěvovanější weby v ČR. Do této kampaně investujeme desítky milionů korun a naším cílem do konce roku je milion registrovaných uživatelů, kteří budou svoji nákupní potřebu realizovat u našich partnerů. 
Jaký je Váš cíl, který Vám pomůžeme splnit?
Celé to shrnu tak, že Vám dokážeme přivést nespočet nových zákazníků, Vašim stávajícím zákazníkům dáte motivaci k dalším nákupům a významně se marketingově zviditelníte.
To vše za zlomek ceny, než-li pořádat vlastní spotřebitelskou soutěž, nebo věrnostní program.
Díky a těším se na případné dotazy.
S pozdravem
Jakub Šimeček
Rondo.cz
jakub.simecek@rondo.cz
+420 777 127 087
23232
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více