Zadejte hledaný výraz...

Obchodník/produkťák pro dva e-shopy

Rád bych našel nového kolegu/kolegyni, někoho, kdo by mi pomohl se dvěma e-shopy. Pro začátek než se to rozjede nenabízím plný úvazek, ale buď dohodu nebo spolupráci na IČ. Do budoucna, a klidně i brzy, to ale není problém.
Ten, koho hledám, umí:
- dobře česky, psát i číst, mluvit, komunikovat se zákazníky
- rychle se orientovat na internetu, naučit se s administrací e-shopu
- najít a použít produktové obrázky a popisy k tomu, kde nemám zdroj od dodavatele
- nabízet a prodávat, to je hlavní cíl :)
- odvést práci, na které se domluvíme, nekličkovat, nevymýšlet si
- rozvézt zboží zákazníkům, dojet na Uloženku, poštu apod., pokud to bude nutné
- sednout si do skladu/výdejního místa, převzít zboží od přepravce, rozbalit, připravit objednávky
Ideálně kdyby byl z Prahy nebo někde poblíž. Nepotřebuju nutně někoho, kdo bude celý den na telefonu/mailu/chatu, ale kdyby byl, zlobit se nebudu. Potřebuju oba e-shopy víc "nakopnout" a mám na to málo času. Chtělo by to někoho, s kým si "sedneme", klidně studenta s perspektivou spolupráce do budoucna. Fajn by byl řidičák. Chybí mi zastupitelnost, pokud mám jednání, neslyším telefon apod. Umím si představit "brigádníka" na pár hodin týdně, který bude dělat jen jasně danou práci (třeba jen doplňovat nové produkty do e-shopu), stejně jako "full time parťáka", který přinese nové nápady, jiný pohled na věc, bude se podílet na dalším rozvoji, bude chtít posouvat věci dopředu. Nebo něco mezi tím :)
Podstatné pro mě je, aby to byl fér člověk, aby platilo, co si domluvíme a abych si nemusel nonstop "hlídat záda". A aby dotyčný neměl představu, že dostane nástup 30 čistého na HPP, služební auto, nový notebook a 5 týdnů dovolené jako v nějaké korporaci. Můžeme se k tomu dopracovat a nemám s tím problém, když budou výsledky, ale do začátku potřebuju vidět, že ten člověk za to stojí :)
Jsem náročnej a hledám nemožné? Nebo tě to aspoň trochu zaujalo? Pak dej vědět ;)
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 2. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více