Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávám spolupráci s půjčkovými weby, nákup kontaktů, leadů, dlouhodobá spolupráce

Zdravím Vás webtržníci,
hledáme dlouhodobého dodavatele kontaktů na žadatele o nebankovní půjčku v reálném čase.
Kdo jsme?
Jsme skupina vázaných úvěrových poradců, která se živí zprostředkováním spotřebitelského nebankovního úvěru. Živíme se tím, je to naše práce, nic jiného neděláme, proto je pro nás dlouhodobá spolupráce se seriózním dodavatelem tou nejvyšší prioritou.
Žádosti sepisujeme z celé ČR. Za klienty osobně jezdíme (autem/vlakem). Zprostředkováváme půjčky pro občany ČR a cizince s trvalým pobytem v rozsahu 7 - 200 000 Kč se splatností 12-60 měsíců. Zaměstnanci, OSVČ, senioři a další. Spektrum je velmi široké. Kontakty tedy neslouží pouze pro úzkou skupinu lidí, šíře je v maximálním limitu, co povoluje novela spotřebitelského zákona platná od 1.12.2016. Půjčky jsou bez poplatku za zprostředkování, bez zástavy nemovitosti, bez nutnosti ručitele. Žadatel nemusí vlastnit bankovní účet.
Rádi bychom spolupracovali i s těmi nejmenšími dodavateli, kteří dodají např. 1 kontakt denně. Každý kontakt se pro nás počítá, každý kontakt je provolán, každému kontaktu věnujeme stejnou péči.
Nemůžeme soupeřit v množství vyřízených kontaktů s velkými firmami - affiliate partnery, kteří odebírají stovky kontaktů denně, protože prostě nejsme žádná velká firma.
Na druhou stranu velké firmy nemůžou soupeřit s námi v kvalitě a rychlosti vyřízení kontaktů a tady se dostáváme k tomu, na čem v tomto businessu opravdu záleží.
Kontakt, který dostaneme přímo od dodavatele dostane úvěrový poradce v řádu jednotek minut a ihned volá. Často se stává, že voláme klienta ještě v době, kdy sedí u počítače, kde vyplnil žádost. Klient mluví po telefonu přímo s úvěrovým poradcem a to v čase, kdy má potřebu peněz, proto vyplnil žádost. Klient mluví s člověkem, kterého následně uvidí při podpisu smlouvy - velmi důležité.
Pokud kontakt získá affiliate partner, předává ho smluvnímu poskytovateli půjček, kontakt zpracovává call centrum, které denně zpracuje stovky žádostí a pracuje např od 8-18 hod., dále ho předává managerovi obchodní sítě dle PSČ bydliště a ten ho předává pověřenému úvěrovému poradci.
Rozdíl v čase je i 48 hodin. (zpracováváme kontakty již několik let a tohle je naše zkušenost). Půjčka se musí s žadatelem vyřizovat v reálném čase jeho potřeby peněz, ne za 2 dny, kdy mu zavoláte, když jede z práce a je rozladěn z něčeho, co s půjčku vůbec nesouvisí. Pokud dostaneme kontakt ve 20,00 hod, klienta voláme a ve většině případů je klient naopak potěšen z profesionálního rychlého přístupu, místo toho, aby nadával, že je již pozdě.
Máme tedy vyšší konverzní podíl kontakt / lead.
Čemu říkáme kontakt? - vyplněný a odeslaný formulář žadatele o nebankovní spotřebitelský úvěr v reálném čase s údaji jako jsou např. (jméno, příjmení, adresa, tel, email apod.)
Čemu říkáme lead? - kontakt, který vede k sepsání smlouvy o úvěru, vyplacení úvěru, získání provize za zprostředkování a sepsání úvěru. Je to tedy bonitní kontakt.
Kvalita dodávaných kontaktů se tedy zjistí poměrem kontakt / lead. Kolik je leadů na 100 kontaktů. Kontakty, které získáte z emailingu své databáze neúspěšných žadatelů je jistě menší než kontakt, který přijde z PPC kampaně na půjčky.
Jak se domluvit na platbě?
Jsou dva způsoby, platba za kontakt nebo platba za lead. Za kontakty chce většinou zaplatit ten, jehož kontakty nemají vysokou kvalitu, za lead naopak ten, jehož poměr kontakt/lead je vysoký.
Záleží na tom, z jakého marketingového nástroje pochází traffic, který proudí na Váš web.
Nám je to jedno, jsme otevření jakékoliv dohodě. S každým partnerem můžeme mít jinou dohodu, jde nám o obchod, tedy nechceme klást žádné překážky dohodě.
Výsledkem naší spolupráce by měla být oboustranná spokojenost.
Na čem nám záleží a co vyžadujeme?
Podmínkou naší spolupráce je naše kontrola webů, ze kterých budou přicházet kontakty.
Jde hlavně o text, formulář musí obsahovat souhlas se zpracováním osobních údajů a souhlas s předáním třetí straně za účelem zpracování osobních údajů pro účely poskytnutí spotřebitelského úvěru. Jde hlavně o nás, poskytovatel si řeší souhlas sám. Vy sami musíte uvádět, že nejste poskytovateli, přesnou definici neznám.
Zaslané kontakty by měly obsahovat zdrojovost (web). Klienti se často ptají z jakého webu voláme, neurčitá odpověď je zbytečná chyba.
V případě Vašeho zájmu o spolupráci s námi, prosím zašlete rozsah možných zaslaných kontaktů denně a cenu za kontakt nebo lead.
Děkuji a přeji Všem mnoho úspěchů.
10 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 4. 2. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Stanektech.cz (70 hodnocení)
29. 11. 2023

Skvělý klient, jasný a efektivní v komunikaci, jasné zadání a příjemné vystupování. Rychlá platba.

ikona hodnoceni
od phone.toaster (3 hodnocení)
10. 3. 2015

Velice rychlá komunikace a platba, zákazník co přesně ví co chce.

Další poptávky Více