Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Eshop se sportovním zbožím – 4 CZ a SK domény

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 2. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Předmětem prodeje je internetový obchod se sportovním oblečením a funkčním prádlem. Obchod běží na čtyřech webech – dvou českých a dvou slovenských, přičemž sortiment je na všech doménách relativně podobný. E-shopy fungují od roku 2006.
Webové stránky eshopů běží na platformě OMNIX CMS, která umožňuje jednoduchou editaci a vkládání nových produktů. Všechny weby jsou velmi dobře SEO optimalizované a umísťují se na vysokých pozicích při vyhledávání klíčových slov spojených se sportovním oblečením.
Přesto ale není zatím vůbec využívaná kampaň prostřednictvím placené reklamy (PPC) ve vyhledávačích. Posílením tohoto typu marketingu může vlastník zvyšit obratu i zisk eshopů. Taktéž je možné zvýšit využívání propagace na sociálních sítích.
Údaje z analytics za obdobie 1.11. -1.12.2016
www.sportovni-obleceni.cz
Relácie: 14 296
Priem. trvanie :00:02:28
Miera okamžitých odchodov:42,88 %
Miera cieľovej konverzieí: 1,01 %
www.funkcnipradlo.cz
Relácie: 9 038
Priem. trvanie relácie:00:02:50
Miera okamžitých odchodoví:42,70 %
Miera cieľovej konverzie:1,58 %
www.sportove-oblecenie.sk
Relácie: 4 138
Priem. trvanie relácieí:00:02:30
Miera okamžitých odchodov:41,01 %
Miera cieľovej konverzie: 0,87 %
www.sportovni-doplnky.cz
Relácie: 65
Priem. trvanie relácie:00:01:08
Miera okamžitých odchodov:64,62 %
Miera cieľovej konverzie: 0,00 %
Eshopy disponují obrovským počtem registrovaných zákazníků ze Slovenska i Česka. Těmto zákazníkům jsou pravidelně zasílány newslettery podporující samotný prodej. V obou státech má eshop vytvořenou fanouškovskou základnu na sociální síti Facebook.
Společnost v současnosti nemá žádné zaměstnance, všechny činnosti vykonával vlastník projektu. Časová náročnost mimo sezony před Vánocemi je cca 8 hodin denně, 4 dny v týdnu. Účetnictví je zabezpečováno externí firmou.
Skladové zásoby - v současnosti cca 550 tis. Kč, jsou v ceně.
Za rok 2016 celkem 1909 objednávek v celkové hodnotě cca 2 mil. Kč.
Návštěvnost na všech 4 webech je na úrovni 16 000 unikátních návštěvníků měsíčně. Počet návštěvníků se znásobuje v sezoně před Vánocemi, kdy se i zvyšuje počet objednávek. Celkově počet objednávek dosahuje v současnosti přibližně 1200 ročně, přičemž průměrná hodnota objednávky je cca 1500 Kč. Podnik si nasazuje marži 45% k variabilním nákladům na produkt, je tedy možné dosahovat dobrou profitabilitu.
Sklad produktů je v současnosti v pronajatých prostorách v Brně, kde je umístěna i malá kancelář. V případě zájmu by ale bylo snadné sklad přemístit jinam.
Prodej by probíhal převodem podílu v s.r.o. Po převodu se taky majitel zavázal předat novému majiteli všechny potřebné informace, které bude potřebovat pro plynulé pokračování obchodu. Čistý zisk za poslední kalendářní měsíc jsme neuvedli záměrně, finanční informace zašlu zájemcům přímo. Údaj z GA určitě můžeme ukázat.
5 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 9. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E