Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklamní textil – reklamní trička, mikiny prémiové kvality

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 25. 2. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Reklamní textil ID IDENTITY®
Jsme výhradním dodavatelem vysoce kvalitního reklamního textilu ID Identity pro Českou i Slovenskou republiku. Tento značkový textil se vyznačuje precizností provedení, kvalitou materiálů, stálostí barev a širokou škálou střihů a barevných variant. Díky sofistikovaným moderním technologiím využívaným ve výrobě předčí ID® většinu ostatních značek reklamního textilu nabízeného na tuzemském trhu.
Katalog k prohlédnutí zde>>>
Hlavní výhody reklamního textilu ID:
    Stále barvy
Díky dlouholeté zkušenosti víme, co naši zákazníci potřebují. Při práci či během každodeních aktivit je důležité chránit citlivá místa na těle a cítit se pohodlně. V naší nabídce naleznete různé délky oblečení, které bude vyhovovat Vašim potřebám. U pracovního oblečení naleznete delší modely, které Vám zajistí komfort při jakémkoliv aktivním pohybu. U oblečení pro volný čas můžete vybírat z řady variant, které Vám nejvíce sednou. Většina textilu je barvaná 2x!
    Ideální délka oblečení
Díky dlouholeté zkušenosti víme, co naši zákazníci potřebují. Při práci či během každodeních aktivit je důležité chránit citlivá místa na těle a cítit se pohodlně. V naší nabídce naleznete různé délky oblečení, které bude vyhovovat Vašim potřebám. U pracovního oblečení naleznete delší modely, které Vám zajistí komfort při jakémkoliv aktivním pohybu. U oblečení pro volný čas můžete vybírat z řady variant, které Vám nejvíce sednou.
    Až čtyřikrát prošívané švy
V nabídce máme jen oblečení, které je šité precizní jehlou. Vysoká kvalita zpracování materiálů je rozpoznatelná na první pohled a zajišťuje dlouholetou odolnost oděvů.
    Stálá velikost, textil připraven na každodenní praní!
Díky speciální technologii se můžete spolehnout na stálou velikost oblečení a dlouhou životnost. Během výroby je oblečení dvakrát předepráno na velmi vysokou teplotu – nejprve před barvením a poté i po finálním barvení produktu. Bílé oblečení můžete prát bez obav na 80 °C, barvené oblečení lze prát každý den na 60 °C a velikost i barvy zůstávají neměnné.
Doporučujeme si objednat sample box. Je to krabice plná vzorků!
Tím výhody našeho textilu IDENTITY zdaleka nekončí. Vše je potřeba si osahat. Ani dlouhé povídání či krásné obrázky nenahradí osobní zážitek. Nabízíme objednat si vzorový box, který vám zdarma zapůjčíme na 14 dnů a vy si v klidu můžete vše otestovat.
Cena a pro koho je nabídka určena
Například reklamní trička začinají na ceně 91 Kč (bez velkoobchodní slevy). Nejsme nejlevnější, nesoupeříme s konkurencí. Jsme tu pouze pro ty, kteří chtějí kvalitní produkty s dlouhou životností. Jako výhradní distributor nabízíme spolupráci pro tiskárny, distributory, reklamní agentury, ale i firmy, které hledají firemní textil. Máme k dispozici papírové katalogy, ale bez vysvětlení a zaškolení nelze spolupráci začít. Nechceme aby náš katalog byl jeden z mnoha, distributoři by měli kvalitu textilu znát. Nemáme žádná omezení na minimální množství!
Náš nový web by měl být dokončen 5.3.2017, následně bude možná registrace pro distributory. V případě zájmu stačí napsat, zavolat nebo si rovnou sjednat schůzku v pražském showroomu.
Adresa fakturační Silic Média s.r.o.
Hradešín 39, 282 01 Český Brod, Česká republika
IČ: 24256714, DIČ: CZ24256714
email: info@id-textil.cz
Webové stránky: https://id-textil.cz/
Showroom – Praha – Vinohrady
Nitranská 1625/22, 130 00 Praha – Vinohrad
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 20. 11. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Jan Kuthan (48 hodnocení)
18. 2. 2014

Perfektní a rychlá spolupráce. Platba odeslána ihned – doporučuji.

Další nabídky Více