Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Stáž pro webového grafika/grafičku

Hledáme zapáleného stážistu/ku na pozici Webového grafika. Na stáži se budeš učit navrhovat funkční a moderní webdesign, logotypy a digitální materiály pro marketingové kampaně. Pracovat budeš v malém týmu mladých motivovaných lidí na reálných zakázkách, pod vedením zkušených kolegů.
Stáž je realizována v rámci projektu vzdelavanipraxi.cz, kde se také můžeš o projektu dozvědět více informací. Plánovaný začátek je 1.4. a termín pro přihlášky je 27.2. Rozsah stáže je 320 hodin, které lze rozdělit do 2 až 3 měsíců. Účelem stáže je rozšířit tvoje znalosti a portfolio prací, pro nás pak otestovat potenciální posilu našeho týmu.
Požadujeme minimálně základní znalost programu Adobe Photoshop, výhodou také Adobe Illustrator a další zkušenosti v oblasti digitální grafiky. Stáž je standardně neplacená, nicméně v případě předchozích zkušeností je možná také finanční odměna. Na konci stáže obdržíš osvědčení o účasti a v případě pohodové spolupráce také možnou nabídku dlouhodobé pracovní pozice/spolupráce.
Jsme digitální agentura Bold Interactive s.r.o. (www.bold-interactive.com), sídlíme na Praze 7 a zabýváme se tvorbou webů, vývojem informačních systémů/aplikací/her, designem a kreativní grafikou. Více informací rádi sdělíme vybraným zájemcům.
V případě zájmu nás neváhej kontaktovat na email jobs@bold-interactive.com, ke zprávě přilož také životopis a ukázky prací.
Těšíme se na nabídky.
39 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 1. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více