Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

ZaÚspěchem.cz | Magazín o úspěchu a osobním rozvoji

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 2. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji luxusní magazín o osobním rozvoji ZaÚspěchem.cz.
__________________________________________________
O webu:
Web běží na super doméně ZaÚspěchem.cz.
Doména je krátká, tématická, snadno brandovatelná a vhodná pro SEO.
Web je postaven na Wordpressu, na zakoupené a dále extenzivně upravené šabloně. Všechny aspekty webu byly vyladěny grafikem a kodérem. Provedli jsme přes 75 vlastních úprav kódu.
Momentálně je na webu 15 kvalitních originálních článků. Všechny fotografie jsou z webů, které poskytují fotografie zdarma pro komerční použití, odkaz na tyto zdroje novému majiteli předám.
Magazín je plně připraven na co nejefektivnější monetizaci. Prostřednictvím administrace můžete snadno vkládat reklamy.
Do magazínu je zakomponován také placený plugin, který umožňuje snadno vkládat reklamy do příspěvků. Reklamy v příspěvcích bývají nejefektivnější, je to tedy velké plus.
Magazín je nový, zatím bez návštěvnosti, plně připraven k rozjezdu. Vhodná příležitost pro někoho, kdo by si rád rozšířil své portfolio projektů nebo pro někoho, kdo by rád vstoupil do světa online byznysu a provozoval svůj projekt.
__________________________________________________
Jak monetizovat:
- V první řadně bych vše stavěl na organické návštěvnosti z vyhledavačů, tato návštěvnost má zdaleka nejlepší proklikovost na reklamy, je stálá a nemusí se za ni platit. Přidávajete pravidelně obsah a lidé se k Vám už z vyhledávačů dostanou a pomalu si tak vybudujete stálé obecenstvo.
Jinými slovy - většinu úsilí bych zaměřil do SEO, budování kvalitního různorodého obsahu, pravidelné přidávání článků a linkbuilding.
- Monetizoval bych primárně přes Adsense/Sklik a částečně přes affiliate. Dále bych se určitě registroval do nějakých Pay-Per-Post systémů a nabízel možnost publikování PR článků, to může přinášet pěkné peníze.
- Určitě by bylo časem dobré navázat spolupráci s někým, kdo prodává produkty z této oblasti - Školení, kurzy, populární přednášky o osobním rozvoji a různých technikách, prodejci ebooků/audioknih o osobním rozvoji, life-coaching a další. Možnosti jsou široké, je to velmi lukrativní a perspektivní obor, kde jsou lidé ochotni značně utrácet.
- Pro lidi nabízející služby v osobním rozvoji bude určitě zajímavé si v takovém magazínu koupit PR rozhovor nebo PR článek.
__________________________________________________
Co je předmětem prodeje:
• Web ZaÚspěchem.cz
• Doména ZaUspechem.cz
• Logo
• Zajištění převodu webu i domény
Výherce také získá 10% slevu na nákup webu na Kupsiweb.cz
__________________________________________________
UPOZORNĚNÍ: Aukce je určena jen pro české uživatele. Vzhledem k tomu, že nejsem plátce DPH, nefakturuji do zahraničí. Poprosím tedy kolegy ze Slovenska, aby nepřihazovali.
__________________________________________________
Jak probíhá převod:
Po skončení aukce výherci zašlu fakturu, ten ji bez zbytečného odkladu proplatí a já po připsání částky bezodkladně zařídím převod.
Web i doména je u Wedosu, nový majitel si založí u Wedosu svůj účet (Pokud ho již nemá.), do kterého mu převedu hosting i doménu. Není tak třeba web složitě stahovat a znovu nahrávat a nemusíte si kupovat nový hosting. Převod webu včetně změny majitele domény takto trvá max. dvacet minut.
__________________________________________________
V případě jakýchkoliv dotazů mi neváhejte napsat do zpráv, rád vaše dotazy zodpovím. Berte na vědomí, že příhozy jsou naprosto závazné. Přihazujte pouze, pokud máte finance a jste si na 110% jisti. Pokud máte jakýkoliv dotaz či nejasnost, tak se mě zeptejte ještě před tím, než přihodíte.
Zaručuji spolehlivé jednání, viz mé hodnocení.
__________________________________________________
PS: Webtrh zřejmě u některých uživatelů vyžaduje před provedením příhozu dobití alespoň 100 Kč. Pokud tedy čekáte s příhozem až na poslední chvíli, tak si dejte pozor, ať si stihnete dobít.
__________________________________________________
Další má aukce: https://webtrh.cz/369738-caszdravi-magazin-zdravi-prirodni-medicine
4 zobrazení
Prodejce
ikona hodnoceni
94 hodnocení
členem od 8. 5. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E