Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Grafik pro dlouhodobý servis stavební firmě

Dobrý den,
máme stavební firmu a stavíme dřevostavby na klíč.
sháním grafika, začátečníka, příležitostníka, profíka, je mi to jedno. Hlavně chci aby pro naši práci měl cit, který by nám pomohl řešit následující problémy:
1) Dát dohromady nějakou slušnou grafiku webu, ať vypadá nějak normálně (www.amadenis.cz)
2) pravidelně každý týden upravovat fotky k publikaci na webu
- u většiny fotek základní "koukatelná" úprava
- upravit fotky domů, které jsme právě dokončili (dát pryč staveniště okolo, jako je hlína, štěrk atd, namísto toho dát okolo baráku krásný nový trávník, novou příjezdovou cestu, stromečky kytičky...)
3) vždy když bude potřeba tak sem tam nějakou vizitku, upravit nějaký leták, dát do pěkné grafické podoby stavební standardy, sem tam nějaký baner
Pokud dotyčný chce a má s tím zkušenosti, může nám i naše stavby objíždět a fotit, následně dodávat hotové fotky. (staavby máme v okolí prahy, aktuálně Mělník, Slaný, Makotřasy, Hostouň) Stejně tak budou i do budoucna. eventuelně jsem schopen dovést tam a zpět při dobré spolupráci.
4) sekundární věc : pokud dotyčný bude ovládat sketchup plus nějaký render (nebo něco podobného). Odesílal bych půdorysy domů a na oplátku bych očekával jejich vizualizace. Jinak na to seženu někoho jiného
Pokud o bude někdo kdo bude mít bydliště na Praze 5 - zvládli bychom i spousta věcí vymýšlet u nás v kanclu ve Stodůlkách.
Kdo by nám s tímhle chtěl pomáhat, prosím ať se mi ozve, a napíše mi nějaké základní orientační ceny. Je mi jasné že co kus to originál proto bude cena kolísavá u každé práce. Ale abych si alespoň udělal představu.
11 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více