Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Opencart programátor/kodér

Hledáme člověka, co se zabývá jen Opencartem, ideálně 2.0 a vyšším, a je schopen nám již hotovou grafiku nejen nakódovat, ale i nasadit a propojit vše potřebné. Může to být klidně student, ale co to opravdu umí a má již zkušenosti a toto nebude jeho první e-shop. Další spolupráce je v budoucnu možná. Pošlete prosím zároveň reference práce, kterou jste dělali. Prosíme reagujte na poptávku jen Vy, co nemáte rozdělanou hromadu další práce a máte čas ihned a jste schopni dodržet termín dokončení. Za nabídky předem děkujeme. E-shop není dokončený, níže sepíši, co na e-shopu je a co je potřeba udělat a dokončit.
Dokončená práce:
1) Je hotová grafika na titulní stránku e-shopu, detail produktu a pokladna budou na bílém podkladu jen s prvky a barevným sladěním z titulní stránky.
2) Zazálohovaná databáze a přenesena ze současného e-shopu běžícím na staré verzi Opencart na novou.
3) E-shop obsahuje šablonu cosyone, jednostránkovou pokladnu, blog, kombinaci platby a dopravy, revolution slider, univerzální feed, expres editaci produktů, časovou slevu na produkt, časté otázky, newsleter atd.
Na e-shopu je třeba udělat:
1) Nakódovat již připravenou grafiku a nasadit na šablonu cosyone. Pro zkušeného programátora to nebude nic náročného, jelikož celá grafika byla tvořena rozmístěním na zmíněnou šablonu.
2) Stáhnout a nasadit některé další placené moduly, jako image manager pro rychlejší a lepší práci s fotkami na serveru, anketu Pol, modul umožňující nasazení vodotisku atd.
3)Vše v e-shopu propojit tak, aby to fungovalo a udělat xml feedy na 4 srovnávače + google nákupy. Platební brána není třeba, nechceme ji.
4) Jelikož se jedná o eshop s erotickým zbožím, je potřeba nasadit již graficky hotové okno s informacemi o vstupu od 18 let a hotové okno přihlášení k odběru novinek.
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
11 hodnocení
členem od 26. 8. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pepa (57 hodnocení)
6. 6. 2023

vše v pořádku

ikona hodnoceni
od Jiří Poláček (137 hodnocení)
12. 7. 2021

Bezproblémový obchod. Rychlá komunikace i platba.

ikona hodnoceni
od Karel Benáček (37 hodnocení)
17. 5. 2021

Další poptávky Více