Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Programování webových stránek

Dobrý den,
hledáme programátora pro náš web. Budeme mít hotové prototypy(25.2.2017), webdesign, HTML a CSS kódování. Zadání: tvorba „backendu“ resp. řízení celého webu (registrace, přihlášení, hlídání předplatného, administrace, platební brána…)
Ve stručnosti Vám popíši zadání backendu.
Registrace: některé části webu budou zpřístupněny pouze po zaplacení našich produktů. To znamená, že si uživatel koupí příslušnou službu a zpřístupní přesně to know-how, které mu poskytneme. Web je rozdělen do 4 částí a každá z nich je specifická.
Hlídání předplatného: v uživatelském profilu se zobrazí, kolik zbývá do vypršení předplatného. Předplatné bude měsíční, čtvrtletní, atd. Po vypršení předplatného se automaticky zruší přístup do zaplacené sekce.
Administrace: některé části bude nutné napsat ve wordpressu, abychom je mohli upravovat.
Transakce: přes platební bránu (Paypal, Gopay?). Transakce budou jako automatické opakované platby (zaplatí kartou a každý měsíc se mu odečte z účtu automaticky daná částka). Možno tento objednávkový proces vyřešit externě. Například přes https://www.simpleshop.cz/.
Affilate program: vytvoření jedinečného kódu a hlídat provize našich zákazníků. Opět možno vytvořit externě. https://www.affilbox.cz/
API: pro zadávání tipů na naše stránky, je potřeba zakomponovat API. Měla by běžet buď přes XML formát. Další varianta:
Documentation
Odkaz: na webu bude odkaz na webovou stránku, kde již máme vytvořený účet. Když uživatel klikne na tento odkaz, tak ho to přesměruje na tento web. On už se nemusí nikam přihlašovat a rovnou bude využívat služeb, které mu nabízí tyto stránky (pozn. více IP adres to „nevyhazuje“).
Chat: na webu bude chat, kde nás může zákazník kontaktovat. Možno řešit přes externí službu.
SmartWin
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 1. 2017
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více