Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptám vytvoření webu pro komunitu

Ahoj,
poptávám někoho, kdo by mi vytvořel webové stránky, to včetně designu a následného naprogramování, tedy tak, aby byl web připraven k plnění obsahu a následnému spuštění do ostrého provozu.
Nemohu blíže specifikovat pro jakou komunitu bude web určen, ale představu mám takovou, že se bude jedna o web, kde bude dazabáze uživatelů, kteří se zaregistrovali. K tomu se budou vázat i VIP sekce, které budou placené. Takže je potřeba, aby systém uměl reagovat na uživatelé, kteří jsou v sekci VIP a pak na ty ostatní.
Další věcí jsou soutěže, kdy uživatelé budou moci každý den zatrhávat odpověď u otázky a systém by to měl vyhodnocovat po tom, co zadám správnou odpověď a seřazovat podle toho, kdo má nejvíce správných odpovědí.
Dále je potřeba na webu mít klasické fórum pro uživatele, kde některé vlákna budou uzamčena a zpřístupní se pouze těm, kteří budou ve VIP sekci.
Dalším je to, že každý uživatel bude moci přidat jakoby svojí recenzi, kterou uvidí každý uživatel a každý uživatel ji také bude moci oznámkovat.
Pak už se jedná o klasické webové věci, jako anketky, jednoduché články s fotografií a různé prostory pro reklamy atd. Vše by se doladilo s případně s člověkem, který web bude dělat, protože svoji vizi zatím nemáme dotaženou úplně do 100%, stále máme nějakých 30% rezervu na věci, které udělat či neudělat.
Sháním tedy člověka na kompletní vytvoření webu s tím, co jsem popsal výše (omlouvám se, že jsem nepoužil zřejmě přesné výrazy, ale v tomhle jsem poměrně lajk). Je mi jedno, jaký systém bude web využívat, důležité je, aby uměl to, co je potřeba a na čem se domluvíme. Na vytvoření webu by mohl člověk začít pracovat okamžitě, samozřejmě s tím, že mu poskytneme nějakou zálohu za jeho práci a v průběhu dle odvedené práce je možno další peníze postupně uvolňovat až k úplnému zaplacení.
Nějaké nabídky už mám a další prosím na phyxxx@email.cz. Rozhoduje samozřejmě cena, rychlost a také ochota a trpělivost. Děkuji.
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více