Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tipsport a kombinace více příležitostí

Dobrý den.
Hledám zkušeného vývojáře, který by byl schopný vytvořit mi program na sázení jednotlivých sázkových příležitostí...
Kamarád to zkoušel a odpověď je zde:
Tak hele, neni to vůbec jednoduchý. Oni linkování mezi jednotlivejma vsázecíma buttonama maj udělaný přes nějakej java script, kterej je rozlišenej IDčkama, který maj (podle mě) náhodný stringy, to vypadá, jakoby tipsport vyloženě chtěl, aby to nešlo obsluhovat přes nějaký fulltextový rozhraní. To měla bejt příjemnější metoda mýho pokusu, ale jak řikam, tak jsem nenašel ve zdrojovym kódu žádnej pattern, podle kterýho by se dalo určovat, který tlačítko je k čemu.
Tak jsem se rozhodl jít na to od lesa, takovou míň příjemnou (ale furt příjemnější než ruční) metodou. A to přes makra, existuje pár programů, který dokážou automatizovat klikání v prohlížeči, když třeba opakuješ tu samou věc furt dokola, tak tenhle prográmek můžeš naučit, aby to dělal za tebe JENŽE tam je prakticky stejnej problém, ty ho můžeš naučit klikat na různý pozice, nebo se chytat různejch tlačítek, ale problém zase je s těma rozdílnejma ID stringama a co víc, nedá se chytat ani podle textu těch tlačítek (protože to je kurz, kterej je u každýho zápasu pochopitelně jinej.
Bohužel já to nedám, nebo nedám to tak, aby to za to stálo a dřív bych se z toho asi zbláznil. Nicméně, zkus napsat poptávku na server http://www.webtrh.cz tam jsou kluci šikovný, vývojáři javascriptu a PHP, ti by teoreticky mohli něco vymyslet. Napiš tam normálně inzerát typu "Sháním vývojáře, který mi bude schopen naprogramovat makro na vsázení na serveru tipsport.cz" například... No a snad se ti někdo ozve.
Promiň, že jsem tě zklamal, když se ti to nějak nakonec podaří dotáhnout, tak dej vědět, zajímalo by mě, jak to dotyčnej udělal.
Budu moc rád za nabídky.
Díky MishaK
13 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více