Zadejte hledaný výraz...

Prodej eshopu MP3levne.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 8. 1. 2017
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nejprve důvod prodeje eshopu: Nastoupil jsem do nového zaměstnání a se zaměstnavatelem jsem udělal dohodu že eshop pustím. Chce abych se plně věnoval práci jen u něj a já jsem to akceptoval.
Nyní k eshopu:
Co je na prodej?
Eshop mp3levne.cz, který byl spuštěn v dubnu 2014. Eshop běží na Webarealu a provoz je předplacen ještě na cca 75 dní. Pronájem eshopu na 3 měsíce vychází na 990 Kč + DPH. Nikde ale není psáno, že jej musíte nadále provozovat na webarealu
Zboží:
Předmětem prodeje je kromě domény a samotného eshopu také zboží. Nákupní cena zboží je cca 4 tisíce korun (kromě 3D lampiček, ty nejsou předmětem prodeje) Prodejní cena zboží je min. 8 tisíc korun.
Sortiment MP3 přehrávačů se může zdát mrtvý, ale pro menší děti, které ještě nemají mobilní telefon je to ideální na poslech hudby. Před prázdninami hodně nakupují firmy na tábory nebo jako dárky za vysvědčení a podobně. Ideální také pro sportovce z důvodu velmi malých rozměrů a nízlé hmotnosti.
Nejvíce se na ehopu prodávají MP3 přehrávače, pak bluetooth reproduktory a až pak zbytek.
Foto u výrobků
Všechny fotografie, kromě LED lampiček a některých fotografií u reproduktorů jsem si fotil sám. Fotografie jsou nahrány na webu a jsou součástí prodeje. Stejně tak logo MP3levne je součástí prodeje.
Nákup zboží:
Zboží můžete kupovat prakticky kdekoliv. Já jsem z důvodu úspory času nakupoval v SAPA - Praha, a některé zboží přes aliexpress.
Čísla za rok 2016
Návštěv: 7528
Objednávek:213
Obrat 86 013 Kč
221242212522126
Náklady na reklamu:
Za celý rok 2016 jsem utratil 1000 Kč na reklamu na FB. Neměla ale moc velký přínos (netvrdím však, že umím skvěle inzeráty)
Žádné další marketingové aktivity jsem nepodnikal, eshop i tak prosperuje (samozřejmě by mohl asi více)
Reklamace:
Počet reklamací je poměrně malý i přes velmi levné zboží. Důvodem může být i to, že s ohledem na cenu se lidem nevyplatí se reklamací vůbec zabývat. Reklamace za rok 2016 byly celkově 2 a 2 se mi zboží vrátilo v zákonné lhůtě do 14 dnů. Což si myslím, že není špatná bilance.
Nutno dodat, že každý MP3 přehrávač před odesláním testuji. Nejčastěji jsou vadná sluchátka - nehraje jedno nebo chrastí, takže je vyhazuji a dávám jiná- Jedny lze koupit za pár centů. MP3 přehrávač je vadný málokdy. Stejně tak USB kabely jsou celkem spolehlivé. Bluetooth reproduktory vadné nebývají a nebyla také zatím žádná reklamace.
Možnost platby na eshopu
Platební karty - byly, ale zrušil jsem je. Provoz brány GoPay byl velmi drahý, stejně tak procento za transakce - nevyplatilo se to. Stejně tak jsem zrušil PayPal - také se nevyplatil
dobírka - lidem nevíce vyhovuje, platí jí cca 95%
Platba předem - cca 5% zákazníků
Více informaci případně zašlu do PM. Budu ale rád za konkrétní smysluplné dotazy. Na zprávy typu: "Zašlete mi více informací" nebudu reagovat. Informace jsem se snažil všechny napsat zde, takže budu reagovat jen na konkrétní dotazy
Vyvolávací cena je reálná cena zboží, které vám zašlu po zaplacení vydražené částky (kromě 3D lamp, ty nejsou obsahem prodeje) + cena za doménu.
Pro šťourali: Ano, vlastník domény je někdo jiný (kamarád s kterým jsme tento eshop dříve provozovali než my jej nechal (přestalo jej to bavit))
10 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 14. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E