Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Logistika bez starostí = Outsourcing logistiky / Fulfilment

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 1. 2017
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Kdo jsme Olicon
Jsme mladá česká společnost, která chce udělat vítr v klidných vodách českých e-shopů. Máme dlouholeté zkušenosti na poli logistiky, poradenství, internet marketingu, a proto víme, že
optimalizovaná a funkční logistika je klíčem k úspěšnému e-shopu.
Jak jsme vznikli
Společnost Olicon Logistics s.r.o. spojuje know-how našich fungujících společností Brauner Consulting a YGS s.r.o.. A proto vám nyní přinášíme jedinečné řešení, jak nastavit logistiku tak, aby váš e-shop dobře fungoval a rostl.
Outsourcing / fulfilment
Zajistíme pro vás vše co je spojeno s efektivním fungováním vašeho podniku. Outsourcing v sobě zahrnuje – kvantitativní a kvalitativní příjem, skladování, vychystání zboží, zabalení a distribuci k vašemu B2B nebo B2C klientovi. Vždy pro vás připravíme individuální cenu dle vašich požadavků.
Obal & Balení
Je nutné si uvědomit, že obal prodává. Doručit zboží zákazníkovi v nevzhledném, již několikrát použitém obalu není nejlepší cesta k loajalitě. Olicon balí vaše zboží přesně podle stanoveného balícího předpisu. Ve spolupráci s klientem vždy vytvoříme obal, který vašemu zákazníkovi učaruje a výrazně neovlivní vaše náklady.
Optimalizace procesů
Všechny naše služby vedou k nastavení celého toku tak, abychom vám maximalizovali zisk, minimalizovali náklady a optimálně využili vaše zdroje. Všechny naše návrhy vždy korespondují se strategií společnosti, kterou vždy podporujeme symbioticky nastavenou logisticko-marketingovou koncepcí.
Doprava & Distribuce
Důležitý rysem úspěšného e-shopu je jeho distribuční strategie. S kým zboží doručovat? Celá republika nebo jen velká města? Prodejny a výdejní místa? Na všechny tyto otázky odpovídá vhodně zvolená distribuční strategie, kterou v závislosti na vašich plánech a vizi, navrhneme a zrealizujeme.
Zajímalo by Vás více informací?
Neváhejte nám napsat info@olicon.cz nebo zavolat +420 775 685 745.
www.olicon.cz
13 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 28. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více