Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Kdo mi prosím poradí se změnou fontu v příspěvku

Soňa Němcová
verified
rating uzivatele
27. 12. 2016 22:20:00
Používám šablonu Life is Good, která má však font, jež nepodporuje diakritiku. Původně jsem měnila font v příspěvku pomocí Html kódu. Ale po jakémkoli dalším zásahu se mi text vracel zpět do původního fontu. Tak jsem si nahrála Plugin, který mi přidal výběr fontů přímo v editoru. Jenomže, po změně fontu se mi udělaly v textu příliš velké mezery v řádcích. Ty mezery jsem tedy zkoušela změnšit pomocí tohoto kódu :
, který mi mezery sice změni, ale vrátil mi všechny fonty do původního fontu :) :) Tak jsem ty fonty, díky pluginu zase změnila v editoru. A podařilo se mi u některých textů to, že skutečně se řádky zhustily a font zůstal, jaký jsem chtěla. Ale nedaří se mi to u všech textů, viz tato stránka: http://sonian.cz/kurz/
Chtěla bych ten text s fontem Ariel, ale s malými mezerami mezi řádky a to se mi prostě nedaří a když se to povede, rozhodí se to, jen co nahraju obrázek, či něco změním a furt dokolečka :).
Chtěla bych poprosit o nějaké jednoduché řešení mého trápení. S FTP klientem si bohužel vůbec netykám( nerozumím tomu), ale jsem celkem schopná něco pozměnit v HTML nebo snad i v kaskádové styly CSS.
Děkuji všem, co by měli trpělivost mi to nějak polopaticky vysvětlit.
---------- Příspěvek doplněn 28.12.2016 v 10:46 ----------
Našel by se někdo, kdo by dal nějaký jednoduchý návod prosím? Děkuji
27. 12. 2016 22:20:00
https://webtrh.cz/diskuse/kdo-mi-prosim-poradi-se-zmenou-fontu-v-prispevku/#reply1245732
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit