Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám společníka/investora pro unikátní projekt zaměřený na V.I.P. klientelu.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 12. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den (a nebo spíše carpe diem).
Pro legální unikátní erotický projekt, ve kterém bude cílová klientela z řad takzvaně horních deseti tisíc a V.I.P. hledám seriózního společníka/investora v jedné osobě (nejraději z Prahy), který je pohodovou, vyzrálou a heterosexuální osobností (40+).
Důležité pro mne je, abychom byli lidsky tzv. naladěni na stejné vlně, aby Vás bavilo podnikání v oblastech erotiky (Vaše účast během erotických castingů, pořádání erotických akcí pro V.I.P. klientelu, natáčení, focení atd.), aby jste měl podnikatelské (manažerské) zkušenosti a dostatek volného času alespoň v začátcích tohoto projektu.
Výše Vaší investice záleží na rozsahu budoucích činností a Vámi požadované výši předpokládaných zisků dle vzájemné domluvy (více během osobního jednání) a v rámci férového jednání Vám navrhuji, že si tento projekt můžete nejdříve vyzkoušet v provizorních podmínkách a ve zkráceném čase. Tím se sníží Vaše úvodní investice před plným rozjezdem tohoto podnikání na minimum.
Já Vám mohu nabídnout atraktivní projekt a podíl až 50% v budoucí společně založené s.r.o., nadstandardní zajištění veškerých souvisejících manažerských, marketingových, telemarketingových a personálních činností včetně školících procesů na základě dlouholetých zkušeností, potřebné kontakty a jejich bezproblémové získávání atd.
Od Vás očekávám, zajištění technických, účetních a legislativních věcí, zajištění vhodných prostor, úvodní financování všeho souvisejícího a férové rozdělení našich činností dle vzájemné domluvy.
Bližší informace poskytnu e-mailem pouze vážnému zájemci, který splňuje výše uvedené a v případě Vašeho zájmu si můžeme následně domluvit osobní jednání.
Přeji Vám hezký den a pokud Vás tato příležitost zaujala, tak prosím pište na e-mail: pohodovy333@centrum.cz
.
.
7 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 11. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více