Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Existuje firma která mi najde dodavatele?

jakanas
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
24. 11. 2016 11:54:02
Už delší dobu hledáme dodavatele na některé zboží, obepsali jsme spoustu českých i zahrančních firem, ale jejich vzorky neodpovídají tomu co hledáme. Vyzkoušeli jsme samozřejmě i poptávkové servery, ale mám pocit že tam se shrocují už pouze ubožáci a zloději ( šicí dílna s deseti zaměstnanci jako neplátce dph je prostě jasný zloděj).
Existuje tedy na českém trhu někdo kdo by mi aktivně vyhledal výrobce či dodavatele určitého přesně specifikovaného zboží, samozřejmě za úplatu. Nebo nic takového v čr neexistuje?
---------- Příspěvek doplněn 24.11.2016 v 12:50 ----------
Vzhledem k tomu že mi chodí dotazy koho hledáme tak to hodím rovnou sem. Měli jsme už i na webtrhu několik poptávek a nic.
Jde o zatkávané ovčí rouno, ne plstěné ale česané, délka vlasu 1cm. Jde mi opravdu o perfektní kvalitu hustota nad 600g m2 a nejlépe s atestem pro děti do tří let ( ale ten si můžeme udělat i sami).
JInak je toho víc, ale to je to co mě v tuto chvíli nejvíc trápí.
V požadované kvalitě jsme sehnali v čr pouze u jednoho eshopu, kde si to nechávají přímo pro sebe vyrábět, ovšem nejsme schopni zjistit kdo je výrobcem a eshop to má dost drahé, ale hlavně ho nemají. Berou nějaké dva balíky na půl roku, mi potřebujeme dva balíky ( 200m) na měsíc.
24. 11. 2016 11:54:02
https://webtrh.cz/diskuse/existuje-firma-ktera-mi-najde-dodavatele/#reply1239209
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit