Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

CE označení – elektronika/ Víčka polypropylen

Florofactory
verified
rating uzivatele
(2 hodnocení)
22. 11. 2016 08:55:09
Dobrý den,
Provozuji drobnou klonovací laboratoř a před spuštěním eshopu bych jej ještě rád doplnil o drobné elektronické výrobky z různých prodejních webů typu ebay či dx pro jejich příznivější ceny. Jedná se o koupi z třetích zemí. Pro začátek chci nakoupit jen málo kusů, řekněme 10-20, a otestovat tím zájem. To ovšem nese jedno ( snad) úskalí a tím je CE označení. Některé výrobky jej nemají a pro uvedení na evropský trh je toto nezbytné. Jistě chápete, že nechat je otestovat v ČR přijde nejspíše velmi draho a jen pro vyzkoušení zájmu se to nevyplatí. Jak toto řešíte? Jak hledáte dodavatele, který vám nevystaví jen nějaký papír, pokud vůbec to. Dx bohužel nic takového například nemá- nejsou schnopni potvrzení dodat nemluvě o ebay prodejcích. Jaké jsou postihy a jak se to kontroluje či kdo toto kontroluje? Riskovat prodej bez CE se mi příliš nechce, vlastně vůbec.
Add polypropylenová víčka. Sháním ideálně českého dodavatele polypropylenových plastových víček na klasické zavařovací sklenice, sklenice od přesnídávek, jogurtů, majonéz.. apod tohoto typu:
http://www.geerlofs.com/sites/smevageerlofs/files/styles/page-image/public/Weefselkweek%20large.png?itok=XYTS6Leg . Kdybyste měli nějaký tip, tak bych byl velmi vděčný.
Děkuji předem za vaše odpovědi
22. 11. 2016 08:55:09
https://webtrh.cz/diskuse/ce-oznaceni-elektronika-vicka-polypropylen/#reply1238663
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit