Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sociální sítě nejen Facebook – PPC AdWords, Sklik – Remarketing – zbožové srovnávače za rozumnou cenu (Freelancer/StellaDigital.cz)

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 26. 10. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Sociální sítě - PPC kampaně - Remarketing - Zbožové srovnávače za rozumnou cenu
Dobrý den, jsem certifikovanou specialistkou na sociální sítě a výkonnostní digitální marketing. Nabízím profesionální marketingové poradenství se specializací na živnostníky, malé a střední firmy, které nechtějí nebo nemohou utrácet v reklamních systémech hromadu peněz a i z menších finančních částek chtějí vytěžit maximum.
PPC kampaně - Remarketing - Zbožové srovnávače
Přistupuji k PPC kampaním tak, aby primárně přinesly co největší užitek klientovi. Nastavuji a optimalizuji ve vyhledávací a obsahové síti v Google AdWords a Seznam Sklik. Remarketing/Retargeting představuje efektivní komunikaci s vlastními návštěvníky Vašeho webu. Je to výborný marketingový nástroj pro oslovení nerozhodných zákazníků nebo oslovení dřívějších návštěvníků webu s aktuální akční nabídkou.
Sociální sítě - navrhuji a zajišťuji komplexní tvorbu a správu profilů na sociálních sítích včetně grafických prací a reklamní strategie. Vytvořím atraktivní firemní profil s profesionální grafikou, která zaujme. Inzerce na Facebook Ads, Instagramu, Google+ či LinkedIn je jedním z nejpřesnějších kanálů pro cílení reklamy. Oslovte Vaši cílovou skupinu – nabídněte jim svoje produkty či služby prostřednictvím efektivní reklamy.
Srovnávače zboží jsou nedílnou součástí propagace každého e-shopu, jejich využitím můžete své tržby zvýšit až o 50 % s minimálními náklady. Heureka, Zboží, Google Nákupy nebo produktové reklamy ve vyhledávání jsou alfou a omegou úspěšných e-shopů.
Udělejte první krok a zjistěte, jak Vám mohu efektivně pomoci. Zkuste mi stručně nastínit Vaši představu o vzájemné spolupráci. Udělám maximum pro to, abych vás kontaktovala zpětně co nejdříve a dohodla další postup.
Seriózní jednání a profesionální přístup samozřejmostí. Osobní schůzka možná v Praze - centrum.
Ing. Šárka Tinková
Online Marketing Specialist
stella@stelladigital.cz
www.stelladigital.cz
mob.: +420 602 229 211
21770
..................................................
Aktuální certifikační zkoušky s platností do konce roku 2017 naleznete zde: http://bit.ly/2hdWrpR
22060
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
16 hodnocení
členem od 25. 7. 2016
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
2. 2. 2023

S paní Tinkovou se spolupracuje jedna báseň. Dává mi užitečné informace a snaží se mi, co možná nejlépe rozjet můj malý eshop. Určitě doporučuju!

ikona hodnoceni
od martycakova (1 hodnocení)
17. 3. 2022

Mohu jen doporučit pro velice příjemnou a rychlou spolupráci.

ikona hodnoceni
od Jakub Šlechta (9 hodnocení)
18. 2. 2022

Děkuji za spolupráci, vše proběhlo skvěle.

Další nabídky Více