Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledá se Kodér | Front End Developer

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 6. 9. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme AnFas, kreativní partička z Prahy 6
Hledáme kolegu technicky zdatného kodéra developera.
Požadujeme: ... to, co všichni: Znalost HTML, CSS a tak nějak standardně JS s jQuery. Pro psaní CSS používáme SASS, ale to se kdyžtak doučíte. Občas zabrouzdáme do AngularJS, ale rovněž se lze doučit za běhu. Určitě bude ještě potřeba umět Photoshop a InDesign na takové úrovni, abyste dokázali předložený design grafika proměnit ve web.
Způsob spolupráce: Cokoli. Od HPP po různé formy částečných úvazků. Minimálně tak 20h týdně... Nejde to na dálku... Rozhodně ne ze začátku.
Zkušenosti / praxe: Jasně, měli byste nějakou zkušenost mít, vědět co tvorba webu obnáší a proč jsou některé starší prohlížeče pro developera noční můrou. Ale především oceníme otevřenou hlavu, hlad po vědomostech a touhu sledovat trendy a zkoušet si je na reálných projektech. Web se vyvíjí velmi rychle a rádi bychom, aby tento vývoj stíhali i naši kodéři. Zkušenosti jsme nějaké za svou cestu už posbírali a velmi rádi se o ně podělíme, stejně tak si ale necháme rádi poradit a zkusit něco nového. Naše webové projekty jsou převážně firemní nebo kulturní prezentace. Nejsme kolbenka a vítáme cokoli, s čím kolega přijde/umí (nebo co ho baví!).
Určitě koukněte na http://www.anfas.cz/cs/kariera/prace/koder-web-developer-4IL04I.aspx a možná nebude špatné probrouzdat náš web ;)
Těšíme se na vás!
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.