Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoříme vám téměř jakýkoliv web s moderními funkcemi, ohromujícím designem a poutavými texty v systému WordPress

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 8. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den,
naší hlavní činností je tvorba kompletních webových stránek v redakčním systému wordpress a internetový marketing. Nabízíme tvorbu blogu, osobního webu a firemního webu ve wordpressu. Mezi naše služby patří také online marketing, grafické práce, copywriting, překlady, SEO optimalizace, video marketing, sociální sítě a další...
Vytvoříme vám kompletní web dle vašich pozadavků, až do konečné fáze a vaší spokojenosti. Také vás naučíme jak se o takový web starat a jak ho nejlépe propagovat, aby jste byli úspěšní. Jelikož váš úspěch je i náš úspěch.
Navštivte náš web www.webkingstudio.com, kde se dozvíte více inforamcí o našich službách. Pokud vás naše nabídka zaujala nebo máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře na našem webu, emailu info@webkingstudio.com nebo telefonicky. Rádi vám sdělíme více informací a ZDARMA prokonzultujeme váš projekt a vaše požadavky.
Kontaktní email: info@webkingstudio.com
S pozdravem
Tým WebKingStudio.com
19 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 7. 6. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od JD2020 (1 hodnocení)
9. 10. 2020

Absolutně šílené jednání. Po zadání práce stanovení deadlinů hrubého nástřelu a přibližného dokončení se nedělo vůbec nic do doby než jsem po 14 dnech začal urgovat práci. Pan Dvořák nekomunikuje, bez telefonické urgence nereaguje na korespondenci. Nechce vrátit zálohu. Budeme předávat AK.

Další nabídky Více