Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej projektu módních hodinek Sticklery

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 8. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Hodinky jsme prodávali pouze v rámci CF kampaně (45 dní – začátek: konec února, konec kampaně: první týden v květnu). Prodalo se 117 ks, obrat 174 460 Kč. Zde je odkaz na skončenou kampaň: https://www.hithit.com/cs/project/2154/sticklery-elegantni-hodinky-pro-moderni-gentlemany
Výrobní cena je mezi 18.9 USD a 21 USD, rozlišují se modely s pokováním a bez pokování (IP plating). Výrobní cena krabičky: 0.95 USD. Ceny platí pro min. odběr 500 ks.
Jsou výrobci i v ČR, ale většina komponentů pochází z Číny a v ČR se hodinky pouze kompletují. Obecně hodinky do 10 000 Kč jsou vyráběny z 95% v Číně. Můžeme poskytnout podrobnější info o celosvětovém trhu s hodinkami a podrobnosti o samotném produktu (typy a značky strojků, materiál, zpracování,…).
Název je odvozen od angl. slova „stickler“ = puntičkář. Slovo „Sticklery“ pak lépe zní, dostupná byla .com doména, kterou rovněž vlastníme.
Název má hlubší význam ve smyslu, že puntičkáři jsou posedlí detailem. Dlouhodobá vize byla nabízet stylové módní doplňky, jako jsou hodinky, sluneční brýle a další, jako právě malé detaily image každého zákazníka.
Samotná CF kampaň byla jeden kanál. Placený marketing na FB (propagace fotek, videa, stránky, jednotlivých postů). Instagram stránka. Měli jsme článek na webu Maxim.cz, Startitup.cz, na regionálních serverech olomouckadrbna.cz a brnenskadrbna.cz. Emailing na databázi emailů Sticklery: přes 200, Investree: přes 2000. Banery na menstyle.cz, pravygentleman.cz. Propagace přes osobní kontakty, přátele.
První kolekci hodinek jsme chtěli čistě pánskou, protože v týmu jsme všichni pánové. Nicméně v žádném případě jsme se nechtěli uzavřít dámské kolekci a obecně produktům pro dámy. Jednali jsme i s módní designérkou a návrhářkou o možné spolupráci na dámské kolekci.
V tuto chvíli máme 5 prototypů.
FB 1363 fanoušků https://www.facebook.com/Sticklery/
Instagram 1538 sledujících https://www.instagram.com/sticklery/
Celkové náklady byly 48 tis. Možná domluva.
Výrobní proces trvá cca 55 dnů. S dopravou a celním řízením jsou to zhruba 2 měsíce.
7 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 10. 9. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E