Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu před sezonou – Hitovky.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 8. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Ahoj,
prodávám takticky před sezonou svůj pětiletý projekt Hitovky.cz. Případný kupující tedy získá vloženou částku zpátky - říjen, listopad, prosinec běží vždy na plno, je to sezóna!
Je potřeba v sezoně pustit propagaci více - daří se hodně přes Facebook Ads, Sklik a AdWords je nastaven, vše součástí předávky. Mimo sezonu běží zbožové srovnávače, které "skoro zadarmo" vodí návštěvnost a objednávky.
Eshop již dva roky strádá, co se týče nových produktů. Grafika je také z doby 2012. V tomhle konkurenčně propadám, jsem línej to dělat a není nikdo, kdo by to zvládl v mém okolí. Pracuji teď rok na jiném projektu a představa, že budu řešit výběr a nákup zboží od dodavatelů pro nastávající sezonu mě přivedla k prodeji.
Eshop je bezvadně nastaven, vše pracuje jak má, respektive poslední 2 roky bez zásahu. Smlouva z Intime pořešena - mají bezkonkurenční cenu pro nás - 44,2 Kč bez DPH / zásilka a 13 Kč / dobírka bez DPH. Z tohoto důvodu jsem zrušil Českou Poštu, nicméně dvěma kliky v administraci opět nastavíte. A pokud budete chtít platební bránu, tak můžeme zapnout, podepíšete akorát smlouvu s GoPay. Easy.
Systém běží na výborné platformě Webareal, měsíčně platíme 266 Kč bez DPH za prémiový provoz, komplet všechny moduly. To si pište do nákladů. Co se týče telefonního čísla, to provozujeme přes Odorik, což je pevná linka přes počítač = jednoduše předatelné.
Marže je různá, pohybuje se mezi 100 - 500 %.
Součástí prodeje bude potřebě odkoupit zboží v nákupní hodnotě 20 000 Kč. Jsem ochoten ho předat za 13 000 Kč, abyste měli co prodávat:]
Obrat za celé období projektu = 2 080 572 Kč, momentálně je to 5000 Kč měsíčně (2 roky se nic nedělalo, propagace neběží, jen zbožáky a hlavně nejsou nové produkty). Nicméně nastávající trio říjen, listopad, prosinec vždycky udělalo 50 % celoročního obratu. Bylo by dobré tomu věnovat víc času než nula:]
Eshop má hodnotu 100 000 Kč (práce, SEO, grafika na míru, kodéřina atd.), nicméně aukci začínáme od koruny.
Hodně štěstí!
12 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
15 hodnocení
členem od 15. 8. 2011
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E