Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme parťáka, programátora/kodéra/webdesignera, který chce být součástí projektu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 7. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Do našeho týmu filmových a seriálových nadšenců hledáme nového člena. Umíš programovat? Ovládáš webdesign? Rozumíš wordpressu? Ovládáš optimalizaci webu? Dokážeš tvořit zajímavé uživatelské funkce, aplikace? Jsi kreativní? Máš dost času? Máš rád filmy a seriály? Pak hledáme právě Tebe.
Jsme týmem, který se stará o webový magazín tvguru.cz a přilehlou síť facebook stránek o seriálech (namátkou TWD, GoT, AHS, DW, TBBT, Vikings, Arrow, Marvel, atd...). Doteď jsme byli schopní vše vytvořit sami, na wordpressu a pomocí pluginů. Chceme se však posunout dál, jelikož popkultura ve formě filmů a seriálů má v ČR velmi širokou základnu a velký potenciál. Tvoříme titulky k seriálům, píšeme články, recenze, staráme se o FB stránky, točíme youtube videa. Prostě komunita plná geeků :)
Máme spoustu nápadů na vylepšení, funkce, uživatelské profily a customizace (nápadů máme spousty, nemusel bys tedy vše vymýšlet sám), avšak nemáme know how. Proto hledáme dalšího nadšence, který by společně s námi posunul tvguru.cz mezi přední české a slovenské servery s touto tématikou.
Nehledáme někoho, kdo bude chtít jednorázovou platbu za služby, ani někoho, kdo bude očekávat tisíce korun měsíčně. (všichni to děláme ve volném čase při práci/škole). Hledáme člověka, který by chtěl pomoct stvořit velký web a očekávat odměnu až podle výsledků. Jsme připraveni nabídnout procentní podíl (po zapracování některých věcí a viditelné práci a spokojenosti obou stran), výše odměny by tedy byla závislá na Tvém know-how a tomu, jak dokážeš web vylepšit a doplnit o funkce tak, aby přilákal další tisíce uživatelů...
Ne, že by nás nebavilo, jak to funguje teď, po 4 letech budování redaktorského týmu a komunity fanoušků však nastala doba na posun na vyšší level. Ať už v podobě vylepení současného webu, nebo v podobě tvorby nového webu od začátku, pod tvou taktovkou.
Pokud jsi dočetl až sem, jsi člověk s dostatkem energie a volného času, ideálně jsi z Brna a okolí (preferuji řešit vše osobně, ale Brno není podmínkou, můžeme řešit vše i online), napiš nám! Rádi projdeme naše vs Tvoje představy a třeba si nakonec plácneme :)
8 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 3. 4. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pres Net (1 hodnocení)
22. 5. 2015

Skvělá komunikace, výborná spolupráce!

Další poptávky Více