Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávka více jak 200ks textů – bydlení, zdraví, ženy, finance apod.

Dobrý den,
hledám ještě dodavatele textů.
Aktuálně poptávám přes 200ks textů na téma zdraví, domácnost, bydlení, stavba, finance, ženy a různé tipy a rady a další.
Texty musí být užitečné, tedy žádné omáčky a nahánění počtu znaků nulovými či obecnými informacemi - obdržíte jasné zadání.
Každý článek bude mít rozsah nejméně 2300 znaků, cenu za článek nabízím 50Kč. Pokud můžete fakturovat, tak to prosím také napište + na co máte živnostenský list+zda fakturujete jako živnostník nebo s.r.o.. Zakázku můžu zadat 1 nebo více osobám, obvykle ale preferuji zadat celou zakázku 1 osobě s uzavřením smlouvy na honorář = tedy by se jednalo o částku přes 10 000Kč, které si sami zdaníte - platba proběhne až po dodání celého balíčku, vzhledem k mému itraderu na žádné zálohy nebo částečné platby nereflektuji, děkuji za pochopení.
Zájemce poprosím o nejméně 8 ukázek (rovnou odkazy na zveřejněné texty), abych si udělal obrázek o vašem stylu psaní. Odpovím pouze vybraným, uveďte na sebe také emailový a telefonický kontakt + napište krátce něco o sobě a jaké máte se psaním zkušenosti.
Pokud píšete za vyšší ceny, neodpovídejte, nemá to smysl. Dále uveďte, kolik textů týdně jste schopni pravidelně dodat a do kdy tedy např. dodáte všech cca 200ks + textů - za prodlení budou sankce, proto pokud máte s dodržováním termínů problémy, prosím nepište. Na termín nijak extra netlačím, důležitá je kvalita a dodržení všeho, co bylo domluveno, včetně frekvence dodávání.
Texty projdou kontrolou. Platba po dodání celého balíčku a po kontrole. Pokud zjistím kopírování či jiný podvod, objednávku zruším a dodavatel nedostane ani korunu za žádný text. Důvodem k těmto podmínkám je bohužel fakt, že se rozmáhá nešvar kopírování.
S tím souvisí i podmínka používání pouze internetových zdrojů, přičemž pod každý článek vyžaduji uvést konkrétní odkaz na článek či články, ze kterých jste čerpali.
V případě spokojenosti se na dodavatele znovu obrátím - spolupracuji s několika redaktory dlouhodobě.
Odpovím pouze vybraným zájemcům. Děkuji.
5 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
109 hodnocení
členem od 15. 6. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Pokorný (190 hodnocení)
19. 4. 2017

Vše v pořádku, rychlá platba a skvělá komunikace. Doporučuji

ikona hodnoceni
od pracovnicek (21 hodnocení)
3. 4. 2017
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.
ikona hodnoceni
od sluncovka4433 (15 hodnocení)
10. 3. 2017

Rychlá a pohodová spolupráce. Díky!

Další poptávky Více