Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zaplatím za implementaci účetního SW pro snadnou fakturaci

polraich
verified
rating uzivatele
5. 6. 2016 14:09:39
Zdravím,
provozuji dva eshopy u Bohemiasoftu (eshop-rychle) + prodávám na Aukru + drobný prodej v hotovosti. Současný způsob administrace, tj. manuálního číslování faktur (aby faktury z obou eshopů měli společnou řadu), nulové vedení skladové evidence a většinou manuální zadávání dat pro podání balíků (ČP + kurýr) je neúnosný. Několik dní se hrabu v Money S3, Ekonomu, Ekonomu online, idokladu ve snaze nalézt efektivní řešení, ale zatím nevidím jasnou cestu.
Rád zaplatím někomu, kdo si podobnou optimalizací prošel nebo ji má prostě v malíku a nainstaluje mi zprovozní vhodný účetní SW (plnou verzi si samozřejmě zaplatím) a nastaví vše tak já být.
Moje ideální představa je taková:
Objednávky z eshopů budou automaticky nahrávány do účetního SW, ze kterého vytisknu k objednávce fakturu (ideální by bylo, když budu již v tu chvíli ze SW vidět, že objednávka byla přes platební bránu eshopu zaplacena a mohu tedy na ní fakturu vystavit). Faktury na objednávky nechci v SW celé ručně vytvářet (z toho důvodu jsem ochoten přejit z bohemiasoftu na Shopnet, který má modul aukro - to platí jen pro jeden eshop, ten druhý musí zůstat u bohemiasoftu - ale zboží toho shopu na aukru stejně neprodávám).
Vyřízené objednávky by měly být zpracovány do podání balíků (mám ČP a intime) - toto dělat zřejmě z účetního SW, protože tady se objednávky z obou eshopu sejdou a oba dva eshopy využívají stejné dopravce.
Faktury (ideálně celou sestavu za příslušný měsíc) musí být exportovatelné do běžného formátu pro moji účetní (xls, csv apod.) (doposud učetní dostávala faktury fyzicky a ručně je přepisovala !!!)
K výše uvedenému bych rád přidal i vedení skladového hospodářství pro jasný přehled výše zásob atd. Ideálně propojení zpětné propojení s eshopem, aby vyprodané zboží nemohlo být na eshopu dále objednáno - vyřešení skladového hospodářství ale beru spíše jako bonus, klíčová je fakturace a zpracování objednávky.
Na případnou schůzku rád dojedu - Praha a celé Čechy a v případě implementace zaplatím odpovídající a předem domluvenou odměnu.
Odpovědi s kontaktem prosím sem nebo do soukromé zprávy.
Díky
5. 6. 2016 14:09:39
https://webtrh.cz/diskuse/zaplatim-za-implementaci-ucetniho-sw-pro-snadnou-fakturaci/#reply1200136
ora
verified
rating uzivatele
(14 hodnocení)
6. 6. 2016 12:46:41
Faktury nemusí mít stejnou číselnou řadu, každý eshop může mít svoji.
6. 6. 2016 12:46:41
https://webtrh.cz/diskuse/zaplatim-za-implementaci-ucetniho-sw-pro-snadnou-fakturaci/#reply1200135
hm
verified
rating uzivatele
(20 hodnocení)
6. 6. 2016 12:52:35
faktury vubec nemusi mit ciselnou radu, cislo faktury muzes generovat treba nahodne... Na druhou stranu, kdyz v tom mas nakej snadnej system (jako treba kazdy eshop ma svou jasnou ciselnou radu) tak se financaku rozhodne lepe dokazuje ze ti zadna faktura nechybi :D
6. 6. 2016 12:52:35
https://webtrh.cz/diskuse/zaplatim-za-implementaci-ucetniho-sw-pro-snadnou-fakturaci/#reply1200134
HonzaD
verified
rating uzivatele
6. 6. 2016 14:09:36
Podívej se na účetní program Abra Flexibee.
6. 6. 2016 14:09:36
https://webtrh.cz/diskuse/zaplatim-za-implementaci-ucetniho-sw-pro-snadnou-fakturaci/#reply1200133
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit