Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím web a možnost další spolupráce s dodáváním originálních produktů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 5. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zdravím.
Nebudu lhát, e-shop nemá dobrá čísla. Jak počet návštěvníků tak tržby jsou zanedbatelné. Ale věřím, že má v rukou někoho zkušenějšího potenciál. Jsem student a vzhledem k tomu, že mám možnost se k těmto výrobkům snadno dostat, řekl jsem si, že si "podnikání" také zkusím. E-shop jsem za peníze téměř nepropagoval (pouze chvíli běžela kampaň na GoogleAdWords), takže většina tržeb byli pouze známí a známí známých a poslední 3 měsíce jsem už nedělal s obchodem vůbec nic. Avšak brzy jsem zjistil, že to není věc, kterou by člověk mohl dělat napůl. Nedostatek financí na reklamu a času mě brzy připravil o iluze.
Touto cestou bych rád našel někoho, kdo by si troufl tento obchod rozjet. Ideální by byl člověk, který už má s podnikáním zkušenosti a dokázal by například prodávat i v zahraničí (Z vlastní zkušenosti vím, že cizincům se naše ručně vyráběné výrobky líbí a přijdou jim velice levné, takže vývoz má potenciál, ale já bych se neodvážil se do toho momentálně pouštět.). Také se celkem osvědčilo doplnit prodej na e-shopu o nějaké ty trhy. Byl jsem na 2 malých vesnických trzích a čistý zisk jsem měl 2950 kč za 5 hodin prodávání. Což je pro studenta pěkný výdělek, ale vzhledem k absenci například auta to pro mě bylo náročné.
Vše přenechám za celkem symbolickou cenu (Aukci startuji od 1500 kč, protože bych byl rád, kdyby se alespoň malá část mé investice vrátila. O investovaném času bohužel nemluvím, ale na druhou stranu to byla cenná zkušenost. Obdivuji drobné podnikatele v ČR.).
Co tedy nabízím?
  • Web a doménu www.darky-sobos.cz - e-shop běží na shoptetu, tarif LITE uhrazený do 21.7.2016. Samozřejmě není nutné zachovat stávající design ani poskytovatele. Výherce může změnit i název nebo cokoliv jiného.
  • Spolehlivého dodavatele zboží pro e-shop s ručně vyráběným zbožím. Možnost určit si zboží, jaké chcete vyrobit, pokud to bude v našich silách. Pokud by případný výherce stál jen o odebírání zboží, můžeme se domluvit na slevě.
  • Všechny fotky, loga a materiály, které vidíte na webu a některé ještě navíc.
  • Účet na google adwords s 554kč kreditem.
  • Možnost převést také další účty: fler, aukro, facebookovou stránku, účet na twitteru. Účet je i na instagramu, ale nevím, jestli lze přenechat. Web by měl být propojený i s heurékou, ale nejsem si jistý.
Po celou dobu aukce mne neváhejte kontaktovat s jakýmikoliv dotazy. Vím, že jsem vše napsal možná až moc chaoticky. S případným výhercem zůstanu samozřejmě v kontaktu a pokud to bude v mých silách, rád poradím a klidně i osobně pomůžu. Je samozřejmě i v mém zájmu, aby se obchod rozjel pokud možno co nejdříve, abych mohl alespoň dodávat výrobky.
Děkuji a přeji příjemnou aukci.
13 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 11. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E