Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

PHP junior developer fulltime home office, 30 – 45tis.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 18. 4. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledám posilu do našeho dev teamu. Děláme na velkém proprietárním CMS na PHP5.6, MySQL 5.5, Zend 1, Zurb Foundation 6, jQuery, SCSS, ... Možná nám pomůžeš s rozhodováním. Další verzi máme postavit na Nette nebo Phalcon? Bude to výzva.
V tuto chvíli máme 3. verzi engine portálu od roku 2006. Je to na míru vytvořené CMS se spoustou funkcní a modulů. Základy jsou na Zend framework, ale využíváme z něj pouze malou část. Tento rok se chystáme začít připravovat vývoj nové verze, protože přeci jen Zend 1 je už trochu out. Kontinuálně pracujeme na optimalizaci scriptů, dtb a jejích zrychlování stejně jako na rozšiřování o nové moduly. Za poslední rok jsme vyvinuli REST API, na kterém by ses výhledově měl také podílet. Nejprve začneš tím, že budeš dělat dílčí tickety na stávající verzi portálu. Výhledově se pak budeš podílet na realizaci nové verze.
Víme, že všechno nevíme
Budeme moc rádi pokud budeš v něčem na vyšší úrovni než my a budeme se moct od tebe něco naučit. My se ve vší skromnosti za lamy nepovažujem a je pravděpodobné, že určité věci se můžes naučit ty od nás.
Co se nám líbí u nás v ATWEBu?
Dlouhodobá kontinuální implementace nových technologií, metod a funkcí. Pokud najdeš novou metodu //komprimace, buildování, cachování, release testing// řekni, probereme a zkusíme nasadit. Mimo profesionální prostředí jsou fajn neformální vztahy a chování v týmu. Každej jsme nějakej a to je dobře. Vzájemně se respektujeme a společně fungujeme a tvoříme.
Každý z nás je zodpovědný sám za sebe a to očekáváme i od tebe.
Jsme schopni říct ne a často to také říkáme šéfům ohledně věcí, které požadují. Se šéfy je řeč, slyší na logické argumenty. Ale nutno přiznat, práce u nás není vždy procházka růžovým sadem. Zejména určování priorit vývoje je náročný. Sales požaduje nové funkce, my, dev team, chceme refaktorovat to či ono. Celkem vzato jsme se však vždycky domluvili. (A to já dělám pro firmu 8 let a druhý kolega, který má na starosti front end, 7 let.)
Pracovat můžeš doma, na home office, v Praze v kancelářích jsou projektové schůzky dle potřeby, většinou max. 1x měsíčně. Pro komunikaci používáme skype, slack a ticketovací systém Trac. Jednotlivé tickety, které uděláš následně komituješ do trunku, poté co jsi vyřešil konflikty, jde to na QA server a pak na produkci. Klasickej SVN. Ideálně pokud jsi již zvyklej tímto způsobem fungovat. Pro úplnost dodám, ze čistej kód je základ, stejně jako řešení věcí efektivně neb neustále optimalizujeme rychlost.
Co bude tvojí prací?
Kontinuální vývoj a optimalizace CMS našeho hlavního, dlouholetého projektu. Rozšiřování a úpravy API. Vývoj nové, další generace našeho CMS.
Co musíš slušně ovládat?
- PHP, javascript a SQL,
- OOP, MVC, SVN.
S čím by jsi měl mít předchozí zkušenost?
- některým MVC PHP frameworkem ideálně Zend Framework
- Foundation nebo jiným FE frameworkem,
- jQuery,
- HTML, SCSS,
- JSON,
- REST API.
Jaké bys měl mít silné stránky?
- samostudium - Jsi schopný si samostatně nastudovat nové věci, o kterých nikdo z nás nic neví?
- komunikace - Nečiní ti problém napsat, zavolat a vyříkat si co je potřeba? Umíš vysvětlit svůj úhel pohledu? Dokážeš naslouchat ostatním, snažíš se pochopit názory ostatních? Komunikace po IM, telefonu, osobní ti nesmí činit problém.
- humor - Všichni se rádi zasmějeme, ne?
- sebevědomí - Zdravá míra sebevědomí je fajn. Málo i moc sebevědomí je špatně.
- sebereflexe - Víš, co víš. Ze svých chyb se učíš.
- spolehlivost - Když řekneš, že budeš pracovat v pondělí od 9:00.
Co by ti nemělo vadit?
- Práce na ŽL,
- Občasné projektové schůzky v Praze.
Co nabízíme:
- Výborné platové ohodnocení,
- Práce z domova,
- Flexibilní pracovní doba,
- Možnost rozšiřovat si znalosti a schopnosti,
- Neformální firemní akce,
- Dobrovolné sportovní teambuildingy (lyže, kola) v průběhu roku.
Více o nás: Atweb.cz
Profesní CV, reference a důvody, proč právě Ty, posílej na pavelatweb.cz a do předmětu dej „Programátor“.
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 4. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.