Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Reklamní email: Eshop za provize

trx2010
verified
rating uzivatele
17. 2. 2016 00:11:53
Toto mi před čtrnácti dny přistálo v mailu, obvykle tyhle věci hned mažu, tohle mi ale přišlo něčím vyjimečné. Bohužel mohu vložit pouze text, v mailu to přistálo jako obrázek stylu "parte". Zvláště doporučuji kliknout na stránky. Kolik lidí se asi chytne?
Dobrý den p. XXX
V tuto chvíli to ještě nevíme, ale možná hledáme právě Vás.
O co jde?
Hledáme provozovatele eshopů, kterým budeme za předem dohodnutou provizi prodávat jejich zboží. Kromě jednorázového aktivačního poplatku, budou všechny náklady spojené s provozem nového eshopu, včetně nákladů na prodejní kampaně na internetu v naší režii.
Jak to funguje?
My Vám spustíme úplně nový duplicitní eshop s novou grafikou podle Vašich představ v naší šabloně eshopu na našem webhostingu i s novou vhodnou doménou. Po té pak budeme na naše náklady marketingově zajišťovat prodej Vašeho zboží na internetu. Vy budete jen obsluhovat nový eshop v administraci, vyřizovat objednávky, rozesílat zboží zákazníkům a zajišťovat kompletní komunikaci se zákazníky stejně, jak to děláte do teď na svém stávajícím eshopu.
Co z toho budete mít?
• Nic neriskujete, protože předem domluvenou provizi nám budete vyplácet až po prodeji.
• Všechny náklady spojené s eshopem a marketingem prodeje na internetu jsou v naši režii.
• Budete jen vyřizovat objednávky a komunikovat se zákazníky.
• Budou Vám chodit objednávky ze dvou eshopů.
• Kdykoliv o to požádáte, převedeme Vám eshop do měsíčního pronájmu, pokud už bude pro Vás výhodnější platit měsíční pronájem eshopu, než nám vyplácet stále se zvyšující provize.
• Můžete takto s námi provozovat i více eshopů s různými produkty.
Co to bude vyžadovat z Vaší strany?
• Budeme od Vás potřebovat XML FEED (kód, který se používá, když chcete, aby se zobrazovaly produkty z Vašeho eshopu na serverech HEURÉKA, ZBOŽÍ.cz aj. XML FEED budeme potřebovat k tomu, abychom mohli importovat kompletně všechny produkty a textové informace z Vašeho eshopu do nově spuštěného eshopu na našem webhostingu.
• Je potřeba abyste měli vlastní databázi (DTB) emailových kontaktů včetně příjmení zákazníků, kteří u Vás alespoň jednou nakoupili, nebo se u Vás registrovali. DTB musím být v Excelu. Na tyto kontakty budeme potřebovat Váš písemný souhlas, že je smíme používat při naši prodejní strategii pro novou doménu na nově spuštěném eshopu.
• Procenta provize z prodeje stanovíme společně s Vámi ještě před spuštěním projektu. Na provizi bude mít vliv: druh zboží, jestli je zákazník firma, nebo občan a velikost Vaší DTB.
• Teprve po spuštění nového eshopu hradíte jednorázový aktivační poplatek ve výši 10.000,-Kč bez DPH, aby byl projekt "ESHOP ZA PROVIZE" s Vaší spoluúčastí aktivován.
Chcete-li získat více informací o tomto projektu, klikněte na odkaz ESHOP ZA PROVIZE
Po té se přepnete na náš web maxieshop.cz, kde vyplníte krátký kontaktní formulář.
Po té Vás budeme obratem kontaktovat.
S úctou
Karel Šulek
online podpora eshopům "Jak zvýšit prodej"
WebMarketing s.r.o.
Žirovnická 2389/1a, Záběhlice, 106 00, Praha 10
IČO: 03156729, DIČ: CZ03156729
mobil: +420 775 162 564
e-mail: info@maxieshop.cz, website: www.maxieshop.cz
Velmi si vážíme Vašeho soukromí a pokud nechcete abychom Vám cokoli zasílali v tom případě klikněte na tento odkaz Odhlášení zasílání a jen dejte odeslat.
Po té budete ihned automaticky vyřazeni z naší databáze a už Vám od nás nic nepřijde. Kontakt na Vás jsme získali legálně z veřejně dostupných zdrojů, z internetu, nebo z dřívější možné komunikace s Vámi. Vaše kontakty jsou u nás v bezpečí a nejsou nikomu jinému přístupny. Toto je obchodní sdělení - poptávka WE1 start 16.
17. 2. 2016 00:11:53
https://webtrh.cz/diskuse/reklamni-email-eshop-za-provize/#reply1175531
skranc
verified
rating uzivatele
(5 hodnocení)
17. 2. 2016 10:20:16
Dobrej byznys, ne? Vysypeš 10 000Kč za e-shop, já neudělám nic a pokud by se náhodou někdo chytnul a něco koupil ještě dostanu provizi.
Udělám Ti to samý a za půlku :))
Pokud by to mělo fungovat opravdu na principu win-win neměl by tam být ten počáteční náklad. Pak by to bylo zajímavé.
Teď jsem se teprve podíval na ty stránky, všude jsou reklamy na webnode, takže bych docela předpokládal i to, že těch 10 000Kč jde na vytvoření e-shopu na webnode.
17. 2. 2016 10:20:16
https://webtrh.cz/diskuse/reklamni-email-eshop-za-provize/#reply1175530
petr z
verified
rating uzivatele
17. 2. 2016 15:45:18
No tak kdyby to provedení nebylo tak špatný, tak by to mohlo být z hlediska bussinesu docela zajimavé. Podotýkám, že by to mohlo být zajimavé především pro provozovatele této služby, jak moc zajimavé by to bylo pro provozovatele eshopu nemohu posoudit.
Já bych doporučil ze začátku vypustit ten "aktivovací" poplatek do doby než budete mít v rukách tvrdý čísla. Až budete moci dokázat, že umím prodat tolik a tolik tak bych nasadil klidně i půl milionu. A když by se fakt dařilo, tak klidně i půl milionu měsíčně popř. v jinném časovém "úseku".
Jo a ještě bych na vašem místě popřemýšlel nad tím, kdo je můj zákazník.
17. 2. 2016 15:45:18
https://webtrh.cz/diskuse/reklamni-email-eshop-za-provize/#reply1175529
TDS
verified
rating uzivatele
17. 2. 2016 22:30:03
To je bezva byznys, zaplatit někomu za to, že mu poskytnu veškeré údaje o svém podnikání a zákaznících. To tu ještě nebylo (i když, taková Heureka...).
Prosím Vás, u mě to budete mít výhodnější, pošlete mi veškeré feedy na zboží k importu + databázi zákazníků, já už si s tím poradím, hezky si je obešlu, že máte nový eshop a nakupujte už na nové doméně, on to za mě už nějaký vůl z původního eshopu rozešle.... Aktivační poplatek odpustím. Díky.
17. 2. 2016 22:30:03
https://webtrh.cz/diskuse/reklamni-email-eshop-za-provize/#reply1175528
petr z
verified
rating uzivatele
18. 2. 2016 07:10:44
Napsal TDS;1268325
To je bezva byznys, zaplatit někomu za to, že mu poskytnu veškeré údaje o svém podnikání a zákaznících. To tu ještě nebylo (i když, taková Heureka...).
Prosím Vás, u mě to budete mít výhodnější, pošlete mi veškeré feedy na zboží k importu + databázi zákazníků, já už si s tím poradím, hezky si je obešlu, že máte nový eshop a nakupujte už na nové doméně, on to za mě už nějaký vůl z původního eshopu rozešle.... Aktivační poplatek odpustím. Díky.
TDS: Tak ono už to teď děláte :) jak jste uvedl, viz. vztah heureky a mall.cz
A nepochopil jste to. Podle mě to by šlo dobře cílit na velké fabriky bez eshopu. Vemte si tento zprostředkovatel by vlastnil domenu, pod kterou by prodával + veškerou návštěvnost na shopu = ta fabrika by byla teda v těžké prd.........
18. 2. 2016 07:10:44
https://webtrh.cz/diskuse/reklamni-email-eshop-za-provize/#reply1175527
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit