Zadejte hledaný výraz...

Hledám člověka, který by mi zaplatil léčbu cukrovky

Dobrý den, jmenuji se Dominik Šimon, je mi 17 let a pocházím z Kounic u Českého Brodu.
A teď proč jsem navštívil tento web.
V prosinci 2014 mi lékař diagnostikoval diabetes nebo-li cukrovku 1. typu.
Od té doby jsem se začal léčit pomocí inzulinových per, a hodnoty cukru si měřím pomocí gklukometru. Jenže jak se léčba cukrovky stále posouvá dopředu, tak mi doktor v loni v květnu roku 2015 oznámil, že se o prázdninách mám dostavit do nemocnice, kde přejdu z inzulínových per na léčbu inzulínovou pumpou. Pumpa mi velice pomáhá, a život je s ní o hodně jednodušší. Jenže nedávno mě pan doktor kontaktoval, že k inzulínové pumpě bude třeba zakoupit senzor, který hlídá mé glykémie 24 hodin 7 dní v týdnu ( Momentálně mám přehled o 4 glykémiích za den ).
Ale problém je, že věci ohledně léčby platí pouze VZP, a já jsem u pojišťovny VOZP, která mi senzor bohužel nezaplatí, a než mi potvrdí změnu pojišťovny, tak bude pozdě.
Proto se na vás obracím s prosbou o půjčení částky, kterou bych časem splatil i s úrokem, který si stanovíte vy. Jednalo by se o částku v rozmezí 5 až 10 tisíc.
Jen dodám, že mi je 17 let, studuji 3.ročník střední školy, a mám pravidelný příjem díky brigádě, na kterou chodím každý den po školním vyučování, takže by se splacením nebyl problém, ale bohužel si teď nemohu dovolit 5 tisíc jen na léčbu, jelikož mám i jiné výdaje, ať už to jsou různé sportovní aktivity, kroužky a podobné.
Počítám se sepsáním nějaké smlouvy, a dalších podmínek.
Kontakt : 777 941 991
simon.dominik98@gmail.com
2 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více