Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Tvorba webových stránek

Dobrý den,
Potřebujeme vyřešit nový web v oblasti počítačových vzdělávacích kurzů. Webové stránky stavím redakčních systémech Joomla nebo Wordpress a z důvodu známé administrace bychom chtěli, aby byl web postaven na jednom z těchto systému. Ať už byste se rozhodli pro jakýkoliv z těchto systému, budu velice rád, pokud mi napíše důvod, proč je vaše zvolená varianta lepší, než druhá.
Jak jsem zmiňoval, s tvorbou webů zkušenosti máme, ale nemáme na to nyní čas a potřebujeme se věnovat cílům našeho byznysu, proto chceme přenechat tuto práci jiným (odbornějších) lidem.
Web bychom chtěli vytvořit co nejpečlivěji. Je možné, že některé dílčí části vynecháme nebo zajistíme sami.
Průběh práce by měl vypadat co nejkomplexněji: Od analýzy trhu, klientského testování, person, analýzy klíčových slov, tvorby grafiky, wireframů, (Copywriteningu nebo jenom kontrola a již vytvořený text vylepšit k lepší „čtivosti“.), seo, testování a atd…………….
Dlouhodobá spolupráce v daných oblastech (seo, internetový marketing) je případně samozřejmostí.
Prosím o co nejdetalnější postup, jaký byste pro tento projekt zvolili a nacenění každého bodu zvlášť (jelikož dle toho budeme stanovovat rozpočet a případně některé části vynechávat, či zajišťovat sami atd..)
Web by měl ve výsledku vypadat asi takto:
Být postavený na koupené šabloně (samozřejmě překopané dle možností a návrhu webu), stránka by měla obsahovat zhruba 30 kurzů s různými termíny – tzn 30 stran kurzů plus dalších pár základních stránek, jako je kontakt, o nás, služby, firemní vzdělávání, tým, reference atd… Speciální požadavky na programování nejspíš nebudou. (na vše by mělo existovat rozšíření). Web bude mít 3 jazyky. (překlady zajistíme).
Objednání kurzů bude přes kontaktní formulář (pokud by do kontaktního formuláře propsal datum, který si uživatel vybral, bylo by to ideální) chceme nějakou takovou jednodušší formu. Určitě ne nákupní košík nebo podobná řešení.
Příklad konkurenčního webu – jen pro představu rozsahu a technické náročnosti. – ngskoleni.cz
Prosím tedy o cenovou nabídku, zkušenosti, reference…
S vybranými se rádi sejdeme v naší kanceláři v Praze nebo není problém přijet téměř kamkoliv a podrobněji se domluvit (cestujeme celkem po celé republice), v případě jasné domluvy by možná stačila i telefonická a emailová komunikace.
Cena rozpočtu není zatím stanovena – těch 50 – 100 tisíc je zaškrnuto, aby mě systém pustil přidat poptávku a není tedy přesná.
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 8. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více