Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Know – How úspěšného a vysoce ziskového affiliate marketing modelu digitálních produktů

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 2. 2016
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím úspěšný business model, know - how, díky kterému máte možnost si zajistit měsíční pasivní příjem v řádech deseti tisíc korun.
O co jde.
Clickbank je soukromé on-line tržiště pro digitální informační produkty s více než 200 milióny zákazníky. Jeho cílem je sloužit jako spojení mezi těmi kdo vytvoří digitální produkt (vendors ) a mezi affiliates, kteří propagují jejich produkty. Clickbank také nabízí jedny z největších provizí za prodaný produkt. Pro affiliates se provize pohybují mezi 50% - 75% a jeho výši si určuje ten kdo produkt vytvořil (vendor).
Clickbank byl založen v roce 1998 a do roku 2011 tato společnost vyplatila svým "affiliates" a "vendors" přes 1,8 miliardy dolarů a zprostředkovala přes 35 tisíc transakcí denně. (zdroj: wikipedia.org)
Já jsem si vybral cestu affiliate marketingu, (propaguji digitální produkty) která mi přijde jednodušší, ale pouze v tom, že nemusím vymýšlet a vytvářet celý produkt.
Cca 90% lidí (affiliates) na Clickbanku neuspěje, protože neví jak mají daný produkt propagovat.
Já jsem však uspěl a nabízím Vám můj business model.
Na Clickbank marketplace se nyní nachází přes 8500 aktivních produktů. Vytvořil jsem "traffic source" pouze na 8 produktů. Pouze těchto 8 produktů mi generuje pasivní příjem 3500,- až 6000,- Kč TÝDNĚ.
Vytvoření "traffic source" na jeden produkt zabere několik hodin práce. Ale čím více produktů budete propagovat, tím (s největší pravděpodobností) bude větší i Váš příjem.
A co je na tom nejvýhodnější, že nemusíte investovat do jakékoliv formy reklamy a strávit spoustu času optimalizováním reklam.
Nemusíte se obávat toho, že když to funguje mně, pro Vás už to fungovat nemusí. Je opravdu z čeho vybírat, 8500 produktů je opravdu hodně.
Tohoto business modelu si velmi cením, protože má obrovský potenciál a potenciální dosah zákazníků tímto způsobem propagace je více než miliarda lidí. :)
A jelikož je většina produktů na Clickbanku v angličtině, je trh zákazníků celosvětový.
Pokud máte zájem, kontaktujte mne.
Na případné dotazy rád odpovím.
Tomáš Durda & Jiří Sobol
109 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 6. 2. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více