Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám eshop Kryty na mobily – dropshipping

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 1. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
prodám eshop napojený pomocí feedu na dodavatele - eshop napojený pomocí dropshippingu. Vhodné i pro začínající eshopery. Eshop se jednou denně automaticky přes feed aktualizuje. Ve zboží peníze nejsou. V eshopu udělá klient objednávku, ručně přepošlu objednávku dodavateli - jde plně zautomatizovat. Dodavatel zašle objednávku klientovi. Platba je zde buď předem na účet nebo zašlou zboží na dobírku. Vždy zašlou objednávku kurýrem přímo domů. Po přijetí platby dostávám provizi. Průměrná marže je 40%. Prodávám jej i s doménou, která dělá 361,- ročně. Je zaplacená do listopadu 2 016 u webhostingu.
Dále je eshop napojen na Affiliate provizní systému http://partner.kubisek.cz/prihlaseni/ , kterého jsem poskytovatelem. Po domluvě s kupujícím můžu eshop nechat v provizním systému, nebo jej vyřadím.
V administraci je optimalizace pro SEO, možnost připojit na Heuréku, připojit na sKlik.cz a na zboží.cz. V žádném vyhledávači jsem jej ještě neregistrovala. Stačí se mu trochu věnovat, možná upravit vzhled, inzerovat a pod a jistě bude vynášet. Já na to bohužel zatím neměla kromě provizního systému více času.
Tento internetový obchod prodám z důvodů nedostatku času. Věnuji se jiné aktivitě.
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 28. 10. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E