Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej webu služeb Kontroly neschopenek

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 1. 2016
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám webové stránky pro službu kontroly neschopenek.
V ceně je doména, vše co je na webových stránkách, instalace na vaše FTP a nahrání databáze. Prostě provozuschopný web tak jak ho vidíte. Web běží na CMS systému Wordpress.
V dnešní době tyto služby hojně využívají firmy, které nechtějí zbytečně platit zaměstnance co nedodržují zákon. Zaměstnavatel může dát zaměstnanci výpověď tehdy, poruší-li zaměstnanec povinnost dodržovat stanovený režim dočasně práce neschopného pojištěnce (povinnost zdržovat se v místě pobytu a dodržovat dobu a rozsah povolených vycházek) zvláště hrubým způsobem. Také mu může snížit, či zcela neproplatit nemocenskou.
Při porušení režimu dočasně práce neschopného pojištěnce v období prvních 21 kalendářních dnů dočasné pracovní neschopnosti může příslušná OSSZ dále uložit pokutu až do výše 20 000 Kč.
Tento web byl před lety vytvořen na zakázku, kdy objednavatel po zhotovení nezaplatil. Jako důvod uvedl, že pro tyto služby nedostal na ŽÚ oprávnění a web už nechce.
Pokud máte o web zájem, prosím nejdříve si ověřte zda můžete v tomto podnikat a jak to je přesně s nemocenskou, protože všechny informace nemusí být aktuální.
15 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
10 hodnocení
členem od 16. 5. 2012
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E