Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Sháním nějaký program/appku pro organizaci externích pracovníků a termínů?

machacka
verified
rating uzivatele
9. 1. 2016 10:01:53
Dobrý den,
Sháním nějaký program / appku, či něco ve stylu trello / asana / basecamp, ale čistě na poznamenání výdajů v daném projektu.
Například mám projekt, za který dostanu zaplaceno 50 000,- a já potřebuji něco kde si jasně budu zapisovat kolik mě z toho stál grafik, kolik programátor, kolik kodér, kolik copywriter apod. abych jasně viděl jaké byly mé výdaje na tomto projektu a kolik je konečný zisk pro mě? Zatím si to píšu do excell tabulek, ale přijde mi to nepřehledné a už se v tom ztrácím trošku.
+ Potřebuji něco na časování jednotlivých prací, abych si zadal termín u daného klienta a pak mi ta appka / program třeba 2 dny předem připomínala, že blíží deadline.
Znáte něco na to? Trello, Asana, Basecamp jsou spíše na celkové vedení projektu, komunikaci apod. moc složité zbytečně to nepotřebuji, jde mi vážně jen o ty 2 věci viz výše, soupis výdajů na projekt a upozorňování na termíny.
Moc děkuji!
9. 1. 2016 10:01:53
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-nejaky-program-appku-pro-organizaci-externich-pracovniku-a-terminu/#reply1164442
Freelo.cz
verified
rating uzivatele
9. 1. 2016 10:35:09
Zdravím,
přesně to co chceš je www.Freelo.cz založíš projekt, přizveš externí pracovníky, každý nad úkolem vykáže svůj odpracovaný čas a projekt frčí.
Hlídá se celkový rozpočet, či jen rozpočet nad skupinou úkolů. Aplikace pohlídá i termíny úkolů (ukáže je v kalendáři) nebo celkového projektu. Pošle email nebo vyhodí notifikaci ve stylu facebook notifikací přímo v aplikaci.
9. 1. 2016 10:35:09
https://webtrh.cz/diskuse/shanim-nejaky-program-appku-pro-organizaci-externich-pracovniku-a-terminu/#reply1164441
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit