Zadejte hledaný výraz...

Profesionální Ruby on Rails vývojář

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 12. 2015
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Ahoj,
nabízím vývoj profesionálních Ruby on Rails aplikací, od backend systémů přes eshopy až po unikátní netradiční aplikace. Nejsem programátor, ale vývojář.
V čem je lepší vývojář než programátor?
Vývojář má daleko větší přesah než programátor. Programování je jedna z dílčích činností při vývoji webové aplikace. Avšak samotné programování předchází konzultace projektu jako takového, detailní rozpis funkčnosti, pochopení co klient chce a co pro něho bude nejlepší, návrh správné architektury webu (vycházející z analýzy klíčových slov) a návrh aplikace tak, aby byla škálovatelná do budoucna. Teprve potom přichází samotné programování.
Kdo jsem a proč mi důvěřovat?
Na internetu působím od roku 2005. Rok a půl jsem pracoval jako správce projektů. Posledních 6 let jsem pracoval na volné noze jako marketingový specialista (SEO, PPC, webová analytika). Zakládám si na kvalitně odvedené práci, takže vám nabízím jen to nejlepší. To se netýká jenom samotného vývoje, ale dalších důležitých vlastností jako je dodržování termínů, zodpovědnost a spolehlivost.
Šetřím peníze již v samotných začátcích
Většina projektů začíná tak, že si klient najme programátora (nebo firmu) a ten mu na základě jeho požadavků nabídne řešení. Řešení je hotové a klient má aplikaci online. Najde si SEO specialistu a ten mu pošle analýzu projektu - špatná architektura webu, nesprávné url, tady chybí indexace, tohle budeme muset změnit apod.. A klient se vrací zpátky a platí další peníze programátorovi. A potom přijde PPC specialista a seznam změn pokračuje - chybí landing pages, malé náhledové obrázky apod.. a klient se opět vrací k programátorovi, který mu to za další peníze předělává. Tohle kolečko se může točit dost dlouho, a stejně jako o peníze přicházíte i o čas. Oddalujete spuštění projektu, což může stát ještě víc.
Spolupráce se mnou funguje jinak. Mým cílem není jen převést klientovi myšlenky do programu, ale poradit mu již v začátcích. Některé funkce mohou být do začátku zbytečné, některé myšlenky také nemusí být správné. Vnesu do projektu další pohled na aplikaci, která je v očích klienta většinou bezchybná. Zkonzultujeme popřípadě odstraníme nesrovnalosti hned v počátcích a ujasníme si co přesně projekt musí umět a jak může uspět. V mnoha případech (pokud se nejedná o velmi netradiční projekt) přichází na řadu analýza klíčových slov, aby měl klient přehled o svých zákaznících, a abychom měli důležitá reálná data hledanosti a poptávky. Z analýzy klíčových slov následně zpracuji vhodnou architekturu webu. Dalším krokem je soupis požadované a odsouhlasené funkčnosti a teprve potom následuje samotné programování. Cílem tohoto postupu je jediné = šetřit peníze. Při vývoji automaticky myslím na SEO, PPC i webovou analytiku. Navrhuji aplikace tak, abychom je nemuseli v budoucnu předělávat a nepřicházeli jste o investované peníze.
Cenová politika
Hodinová sazba činností předcházející samotné programování (analýzy, konzultace) činí 1 000 Kč / hod.
Hodinová sazba pro samotné programování a testování činí 500 Kč / hod.
U obsáhlých projektů dělám kalkulace jenom pro dílčí činnosti, protože zkalkulovat vše na začátku v rámci rozumného rozmezí mnohdy nejde.
Kdo je můj klient a kdo naopak ne?
Mezi mé klienty patří ti, kteří nehledají levná řešení, ale kvalitu.
Za život jsem si nesčetněkrát ověřil, že levná řešení jsou nakonec mnohdy nejdražší. Citát: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci" bych tesal do kamene.
Pokud na internetu začínáte, máte velmi omezený rozpočet a chcete jen něco zkusit, potom se vám pravděpodobně nevyplatím.
Reference
Největší reference mám v oblasti marketingu. Poslední rok a půl programuji v Ruby on Rails a doposud jsem pracoval na několika backend systémech a jednom komplexním projektu, který běží online, bohužel nemám od klientů právo tyto práce zveřejnit.
Zde na Webtrhu mám spoustu kladných hodnocení. Dobré jméno, které jsem si dlouho budoval v marketingu, se snažím převést i do oblasti vývoje webových aplikaci.
Co ovládám?
Ruby, Ruby on Rails, Javascript (CoffeeScript), CSS (SASS), HTML5 (Bootstrap), Linux správa serveru, SEO, webová analytika
Kontakt
Jiří Šubr
Liberec
Email: info(at)subrjiri.cz
Telefon: 728 366 005
Twitter: https://twitter.com/SubrJiri
Blog: http://blog.jirisubr.com
9 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
23 hodnocení
členem od 9. 5. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od DK (0 hodnocení)
11. 10. 2018

Velmi dobré jednání, skvělý přístup k práci. Práce odvedena na 110% Doporučuji

ikona hodnoceni
od Babadook85 (6 hodnocení)
6. 8. 2018

I přes prvotní komplikace ve spolupráci (kvůli komunikačnímu šumu) a nacenění jsme spokojeni s výsledkem práce a vše bylo provedeno tak, jak jsme původně zamýšleli.

ikona hodnoceni
od Martin (62 hodnocení)
26. 10. 2015

Kvalitní SEO

Další nabídky Více