Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Přemnožení spojení do MySQL, Java

kalinav
verified
rating uzivatele
5. 1. 2008 19:29:45
Mám webovou aplikaci v Javě. Na notebooku mi funguje tak jak má, ale na serveru otevírá s každým dotazem do databáze nové spojení, které už zůstane otevřené, spojení se hromadí a časem zabijí MySQL (abych byl přesný, není to s ÚPLNĚ každým dotazem, ale tak na 90%).
Abych byl přesný, mám jedno spojení, kterým posílám dotazy, a kromě toho vždycky po vykonání mého dotazu (klidně i po vteřině) se otevře nové spojení, kterým se pošle na server dotaz "SHOW COLLATION;". Když pošlu další dotaz (tím mým původním spojením), po vykonání dotazu se opět otevře další nové spojení a pošle další dotaz "SHOW COLLATION;".
Nemám potuchy co a proč tam ty dotazy posílá, nepoužívám žádný framework, všechny vrstvy aplikace jsem psal já.
Záhada je, že na notebooku se nic takového neděje, aplikace má jedno spojení a posílají se tam jen ty dotazy které se tam posílat mají. Přitom na notebooku i serveru je stejný Tomcat, stejná Java, stejné MySQL ovladače.
Samotná MySQL je sice různá, ale když na serveru nastavím že se má připojovat na databázi na notebook, tak se ta divná cizí spojení objevují v databázi na notebooku, takže předpokládám že v databázi problém není.
Napadne někoho, v čem by mohl být problém?
Už to řeším moc dlouho takže to asi vzdám a přepíšu to do Hibernate, doufám že pak problém zmizí. Ale stejně bych tomu rád přišel na kloub.
5. 1. 2008 19:29:45
https://webtrh.cz/diskuse/premnozeni-spojeni-do-mysql-java/#reply34916
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit