Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Jednopoložkový micro-eshop

B@JTik
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
5. 9. 2015 01:48:03
Zdravím ve spolek, rád bych poprosil o radu.
Mám před sebou rozdělaný jednopoložkový, jednostránkový, minimalistický e-shop. Něco řekněme na způsob http://www.faktsetostalo.cz/ nebo http://www.mozkovystimulant.cz/, frontend je kompletní a stojím před rozhodnutím, do čeho ten nákupní formulář odesílat. Doporučíte podobně minimalistickej backend, kde bych si mohl pohodlně spravovat a expedovat objednávky (ideálně i fakturovat)? Počítám, že podobných jednoproduktových e-shopů budu mít v budoucnu víc, napadlo mě tedy i řešení jednoho centrálního shopu třeba na Prestě, do kterého by mi micro-shop objednávky automaticky přeposílal a já si je spravoval tam. Existuje pro to nějaké hotové řešení, co bych si jen případně poupravil k obrazu svému? Za jakýkoliv nápad od zkušenějších budu moc rád, jde mi o to si maximálně zjednodušit život (posílání formuláře na e-mail není to pravé ořechové). Ve formuláři mám input pro slevový kupón, od 2 kusů poštovné zdarma, ke čtyřem kusům pátý zdarma, tak by s ním backend měl umět nějak pracovat nebo by to mělo jít snadno dodělat. A počítám s napojením na affiliate síť, do budoucna asi i s vlastním affilboxem, tak něco, kde by implementace nebyla za trest. Nějaké nápady, jak to udělat co nejefektivněji i s ohledem na budoucnost a snadnou administraci při případných velkých objemech? Díky za každou radu.
5. 9. 2015 01:48:03
https://webtrh.cz/diskuse/jednopolozkovy-micro-eshop/#reply1138409
Tohle je docela dost specifické, myslím si že si to budeš muset narogramovat sám. Máme něco podobného a řešení jsme si taky museli vymyslet. Já teda nejsem přímo programátor, ale tabulku s objednávkami nebude moc složitá.
5. 9. 2015 10:45:04
https://webtrh.cz/diskuse/jednopolozkovy-micro-eshop/#reply1138408
B@JTik
verified
rating uzivatele
(1 hodnocení)
7. 9. 2015 08:37:45
Díky za příspěvek, vlastní řešení mi přijde trošku jako běh na dlouhou trať a moc se mi do toho nechce. Rozhodně se teď přikláním k tomu centrálnímu e-shopu na Prestě, Opencartu, něčem takovém, do kterého bych zapisoval objednávky z těch mikro-shopů přes nějaké API. Zdá se mi, že by mohlo být řešením API PrestaShopu "Web Service", ale teprv jsem to objevil a začínám se rozkoukávat. Nemáte s tím někdo zkušenosti, není to slepá ulička?
7. 9. 2015 08:37:45
https://webtrh.cz/diskuse/jednopolozkovy-micro-eshop/#reply1138407
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit