Zadejte hledaný výraz...

Příležitost: Mezinárodní galerie umění hledá IT společnost jako partnera pro online rozvoj. Zjistit více ZDE.

Hledáme zkušeného a profesionálního IT partnera pro celosvětový internetový projekt zaměřený na prezentaci umělců, galerií a prodej umění.
O nás:
- S projektem působíme od roku 2009, máme vybudované know-how a ročně uspořádáme více než 240 výstav v největších obchodních centrech, čímž jsme se v průběhu posledních 3 let stali nejznámější a největší galerií v ČR.
- Náš projekt Přiblížení umění k lidem ohodnotilo Ministerstvo školství a tělovýchovy ČR a Ministerstvo kultury ČR jako jeden z nejvýznamnějších projektů představených České vládě za posledních 10 let.
- Jsme 2 nadšení spolumajitelé (www.radozo.cz a http://www.internationalartgallery.org/cs/blanka-horakova) + máme 3 zaměstnance. Tento projekt je náš zhmotnělý sen.
- Názory umělců na nás (krátká verze) - 16595
- Co jsme dosáhli - 16596
- Ukázka kampaně a letáky - 16598
- Fotky z výstav - 16597
O vás:
Online IT partner by měl mít bohaté zkušenosti v internetovém marketingu (SEO, PPC, emailing), přípravě online kampaní, projekt managementu a tvorbě multijazykových webových stránek (třeba i s přidruženým e-shopem) pro prodej služeb.
Spolupráce
Nabízíme buď cenu za zhotovení, případně oboustranně výhodnou podílovou účast na tomto unikátním internetovém projektu galerie umění (současná verze k náhledu na www.internationalartgallery.org + podpůrný web výstav v obchodních centrech www.poradanivystav.cz).
Upřednostníme podílovou a vlastnickou účast partnera - investora online know-how.
Podílovou účast nabízíme především z důvodu osobního zaangažování partnera a podnícení jeho zájmu na skvělých výsledcích, účinné marketingové propagaci a rychleji rostoucím ziskům (o výši podílu jsme ochotni jednat).
Osobně Vám představíme projekt a náš záměr, povíme něco o zkušenostech, které jsme získali, prokážeme zájem ze strany uživatelů v placené prezentaci naší celosvětové galerie umění, předložíme návrhy posledních marketingových změn, úprav podmínek pro uživatele a celkově Vám představíme naše vize i v oblasti podpory samotného projektu, našeho růstu a využití potenciálu zpravodaje. Máme vybudovanou základnu zákazníků, která se stále rozrůstá i díky doporučení stávajících klientů.
Spolu vypracujeme marketingový plán, zvážíme, jakým směrem se vydat a připravíme postup krok po kroku.
Cíl
Cílem je vytvoři prosperující projekt díky kombinaci našeho dlouholetého know-how v oblasti umění a Vašeho know-how v oblasti internetu.
Co dál?
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem získat více informací, volejte nebo zasílejte své dotazy s nabídkami a stručným přehledem Vašich výsledků či zkušeností. Výběr partnera bychom rádi uzavřeli co nejdříve.
S pozdravem
Radoslav Novotný jednatel IAG
Tel: 736 688 118
email: radek@iagallery.org
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
13 hodnocení
členem od 22. 10. 2011
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od qwertr (7 hodnocení)
30. 10. 2013

Bezproblémová dohoda a rýchla platba.

ikona hodnoceni
od Michal Dokoupil (23 hodnocení)
30. 10. 2013

rychlá domluva, zadání, průběh, platba..vše včas, v pořádku a mohu jen

ikona hodnoceni
od Ivan H. (3 hodnocení)
1. 11. 2013

Bezproblémová komunikácia, odporúčam

Další poptávky Více