Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Slevový portál Doluj.cz, zaměřený na Moravsko-slezský kraj

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 31. 8. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám slevový portál www.Doluj.cz. Web je zaměřený výhradně na Ostravsko. Vznikl v roce 2011 a v Ostravě a okolí je stále v podvědomí lidí. Svého času tam chodilo v průměru 4000 lidí denně. Více o historii webu zde: http://www.marketingostrava.cz/proje...server-dolujcz a http://www.sokolska33.cz/interview33...-riskantnejsi/
Web provozovala společnost Avízo, a.s., svého času dělala na doluj.cz obrat 2 000 000 Kč/měsíc. Společnost má svůj tým obchodních zástupců, které využívala i na doluj.cz. V roce 2013 však Avízo a.s. změnilo strategii, chtěli všechny své síly a lidské zdroje vrhnout na svůj core business a web doluj.cz prodali.
Od doby co jsem portál zakoupil, tak proběhli malé úpravy vzhledu, ladění SEO, budování zpětných odkazů, update newsletter systému který ani nefungoval, obrovské rozšíření databáze klientů. Vybudování obchodního týmu který je možno předat. Vytvoření vlastních faktur, nových smluv, aktualizace obchodních podmínek a spoustu dalšího čemu jsem se věnoval. Vše bych předal pro další rozvoj. Pomalu byly plány jako oslovování ostatních měst, apod. Celé předám z veškerými dokumenty, slevami a vším tak jak to vidíte. Jsou tam slevy skoro až do konce roku, některé tedy.
Provize byla 20% z ceny Kupónu, nechával jsem jí takto a nezasahoval do ní.
Náklady pouze Skrz.cz, do ničeho jiného jsem neinvestoval, kampaně na sociálních sítích jsem si vedl sám a vždy zdarma. Mohu poradit dát tipy, jak vytěžit z Facebooku aniž by jste museli platit.
Investice do oprav, úprav a inovací. Nic jiného jsem na portále neměnil, věnoval jsem tomu spoustu času ale rád bych se začal věnovat jinému projektu na plno. Proto prodávám.
S případnými dotazy se na mě neváhejte obrátit.
EDIT: Prodej spuštěn o dva měsíce později znovu, nezvládám se projektu věnovat rád bych předal dříve než upadne. Návštěvnost je tvořena sama od sebe, tedy lidé chodící na přímo.
EDIT 2: Součástí prodeje je samozřejmě stránka, Facebook profil s cca 5000 fanoušky (čistě přicházející), databáze 12 000 nakupujících (40% nakoupilo 2x a více), databáze 2000 firem a inzerentů, databáze přes 5000 pro newsletter.
Tel. 739 367 657
e-mail: tomishe@seznam.cz
11 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 5. 1. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E