Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej eshopu dropshipping – přeposílání objednávek z Asie

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 7. 2015
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím plně funkční eshop včetně domény na přeposílání objednávek z Vámi vybraných asijských obchodů do ČR např. focalprice.com, dealextreme.com, tmart.com, everbuying.net, pandawill.com, eachbuyer.com, lightake.com, sammydress.com, tomtop.com, milanoo.com a mnoho dalších z USA i Evropy.
Eshop lze dodat také na Vaši doménu se sortimentem dle nabídek uvedených obchodů.
Obchod dodám včetně platební brány Gopay a napojím na Google Analytics. Součástí je také online chat kde můžete komunikovat se zákazníky, fakturační systém v pdf, statistiky prodejů a tržeb a mnoho dalších. Eshop je zabezpečen proti útokům. Zboží lze importovat do porovnávačů produktů zbozi.cz a heureka.cz.
Eshop má mnoho možností nastavení, menu s produkty můžete mít nahoře nebo po straně, lze libovolně měnit barvy celého webu i písma, tlačítka "To se mi líbí" a "Tweet", hlavní stránku lze jednoduše upravit do různých vzhledů s pohyblivými slidery... Na zboží lze přidat hromadně libovolnou % marži.
Do eshopu lze přidat až 50 tisíc produktů (v ceně). Více produktů až 130 tisíc za příplatek 5000,-Kč. Na více produktů je nutné zvýšit php limit až na 512MB což většina hostingů nezvládne. Do 50 tisíc produktů doporučuji virtuální server Mini od Českého hostingu a od 50 tis. do 130 tis. produktů doporučuji server Smart, na který se Vám vejdou 3-4 takovéto eshopy. V případě zájmu o více eshopů nabízím druhý eshop za cenu 10000,- a třetí eshop za 7000,-
Jediné co potřebujete je vložit vlastní obchodní podmínky a v případě využití platební brány uzavřít smlouvu s Gopay - se vším poradím.
Celý web vložím na Váš hosting a naplním požadovanými produkty, pomohu telefonicky se zaučením a orientací v administraci webu. Jakékoliv extra požadavky jdou řešit přidáním pluginů např. pokud chcete vybrané zboží z eshopu prodávat také na Aukru lehce ho přesunete do Manažera prodeje a jedním klikem vystavíte (Aukro plugin za příplatek pouhých 300,-Kč).
Nabízím také možnost osobního setkání a zaučení na místě - vše v ceně bez dalších poplatků.
Veškeré placené pluginy jsou zahrnuty v ceně např. Gopay, heureka a budou dodány včetně platných licencí s fakturou od vývojářů těchto pluginů.
Zboží se v obchodě neaktualizuje, ze zkušenosti postačí celý obchod aktualizovat max. jednou za rok i déle což zabere cca od 8 do 20h práce dle počtu produktů.
V případě vážného zájmu obchod připravím, naplním dle požadavků a teprve poté se můžete rozhodnout o koupi.
Kontakt: lubomirc@email.cz, 773050255
5 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 7. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E